Boekhouder in Amsterdam

Neem contact op

Boekhouder in Amsterdam

Ben jij als ondernemer op zoek naar een boekhouder in Amsterdam? De moderne boekhouders en belastingadviseurs van AXP Adviseurs verlenen je de service zoals het hoort. Hoge kwaliteit dienstverlening tegen een scherp tarief. Hoe we je dat kunnen bieden? Door de administratie te automatiseren!

Wij werken maandelijks de administratie van onze ondernemers bij en houden dit nauwlettend in de gaten. Zo weet je altijd hoe je ervoor staat en hoe je de afgelopen maand hebt gedraaid. En deze cijfers zijn dé ideale basis om met jou aan de slag te kunnen. Kortom, met AXP heb je een boekhouder voor het leven. Zelf ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam.

Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

Mail Jorrit

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Boekhouding uitbesteden

Altijd inzicht in je financiële situatie als je je administratie en controlling uitbesteed? Bij AXP wel. Zonder administratieve rompslomp, meer omzet en meer tijd voor het echte werk.

Administratie

Wij houden ervan jouw administratie zo efficiënt mogelijk in te richten. Doordat wij zorgen voor gestroomlijnde processen, kun jij ongeremd ondernemen.

Controlling

Maandelijks nemen wij je mee in de realisatie, analyses en prognoses. Want jouw business optimaliseren doen we samen. Dankzij bewezen, slimme oplossingen en heldere financiële dashboards, beschik jij 24/7 over inzicht en overzicht.

Strategische inzichten

Wij staan bekend om onze pro-actieve houding en komen met concrete oplossingen. Jouw management informatie is dan ook ieder moment van de dag up-to-date en klaar om te raadplegen. Zo kun jij je volop focussen op de groei van jouw onderneming.

Boekhouder nodig?
AXP uit Amsterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een boekhouder in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*