Boekhouder MKB

Neem contact op

Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Wij snappen maar al te goed dat je je dan niet alleen maar bezig wilt houden met je administratie. Het is een klus die eenmaal moet, maar vaak meer tijd kost dan je van te voren had gedacht. AXP Adviseurs is een boekhouder voor MKB ondernemingen. Door onze passie voor het ondernemerschap helpen wij graag ondernemers zoals jij met het doen van je boekhouding en ondersteunen we je bij administratieve en fiscale vraagstukken. Of een jaarrekening moet opstellen of hulp nodig hebt bij het doen van belastingaangifte, ons team van adviseurs staat voor je klaar. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak!

Wie zijn wij?

Wij zijn AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers. Onze eerste vestiging opende ruim twintig jaar geleden haar deuren in Rotterdam. Wegens groei en succes kwamen daar laten nog twee kantoren in Amsterdam en New York bij. De oprichters van AXP, allemaal afkomstig van big4 kantoren, wilden een boekhouder worden waarbij de adviesbehoefte van de ondernemer centraal staat. Vandaag de dag is dat nog steeds onze doelstelling. In de afgelopen twintig jaar hebben we veel ervaring opgedaan in specifieke branches. Inmiddels kunnen we onszelf specialist noemen in innovatieve dienstverlening voor MKB ondernemingen met specifieke werkzaamheden. Zo helpen we onder meer sporters, evenementen en fasionmodellen met hun administratie. Wanneer je in zulke branches of in het buitenland actief bent, kan dit complexe administratie met zich meebrengen. Heb jij ook te maken complexe administratie? Wij kunnen je ermee helpen!

boekhouder mkb

Hulp nodig?

Heb je als MKB onderneming hulp nodig van een boekhouder die ervaring heeft met complexe administratie? Bij AXP Adviseurs zit je goed. Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*