Administratiekantoor Rotterdam

Neem contact op

Boekhouder in Rotterdam

AXP Adviseurs is sinds 1999 gevestigd in hartje Rotterdam. Wij verzorgen de boekhouding en belastingaangifte voor veel MKB ondernemers in de regio Rotterdam. Bij AXP Adviseurs,  dé boekhouder van Rotterdam, ben je aan het juiste adres! Wij helpen ondernemers zoals jij met het doen van de boekhouding en geven antwoord op administratieve en fiscale vraagstukken.

Of je nu net je eigen onderneming bent gestart, een jaarrekening moet opstellen of hulp nodig hebt bij het doen van belastingaangifte, ons team van adviseurs staat voor je klaar. Vanwege onze passie voor het ondernemerschap, helpen wij met plezier andere ondernemers bij het waarmaken van hun droom. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak!

accountantskantoor rotterdam

01. AXP Klant

VOOR BIJZONDERE, GEDREVEN ONDERNEMERS. ONDERNEMEN ALS EEN TOPSPORT.

Pro-actief, pragmatisch en oplossing gericht

02. AXP Factor

WIJ DENKEN IN MEER DAN CIJFERS ALLEEN. DAT IS DÉ AXP FACTOR.

Vertrouwen, gedrevenheid en plezier

03. AXP Medewerker

HELDERE DOELEN EN EEN FOCUS OP PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Deskundig, professioneel en vakkundig

Ons administratiekantoor in Rotterdam

In 1999 werd de eerste vestiging van AXP Adviseurs in Rotterdam geopend. Door de enorme groei kwam hier al snel een tweede administratiekantoor bij in Amsterdam. AXP is als advies- en administratiekantoor zich gaan specialiseren in innovatieve dienstverlening voor bijzondere branches en sectoren, waaronder mode, sport en evenementen. In dit soort branches is de administratie een stuk complexer. Het kan dan een enorme verademing zijn om het uit te besteden aan een ervaren administratiekantoor. Onze klanten staan ten alle tijden centraal. Onze dienstverlening bestaat uit een totaalpakket van administratieve- en fiscale diensten voor MKB ondernemers en DGA’s. Het team van AXP staat klaar om bedrijven te ondersteunen bij overnames, herstructureringen en financieringen. Ook als ondernemer die op internationaal niveau actief is kun je bij ons terecht. Wij zorgen er namelijk voor dat we te allen tijde op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving in zowel binnen- als buitenland.

Onze innovatieve dienstverlening bestaat uit diverse elementen. Zo hebben we ervoor gezorgd dat de aanlevering en verwerking van alle administratie volledig is gedigitaliseerd. Dit houd in dat je overal en wanner je maar wilt bonnen en facturen kunt uploaden. Daarnaast is het zo voor ons mogelijk om, indien gewenst, bij jou op locatie te werken. Ook heb je de mogelijkheid om op afroep van onze diensten gebruik te maken. Zo kunnen we meer tijd besteden aan het ondersteunen bij belangrijkere zaken.

Onze dienstverlening en onze klanten

Bij AXP bedienen we momenteel zo’n ruim zeshonderd klanten. Zij zijn allen werkzaam in diverse sectoren. Met onze dienstverlening bieden we hen een pallet van administratief en fiscaal advies. Dit doen we voor MKB ondernemers en met name voor DGA’s. AXP houdt zich onder andere bezig met de begeleiding van start-ups, al gevestigde bedrijven voorzien van advies en middelgrote ondernemingen ondersteunen, bijvoorbeeld bij de voorbereiding van de wettelijke accountantscontrole. Daarnaast beschikken we over kennis en ervaring op het gebied van overnames, financieringen en herstructureringen.

Naast bovengenoemde werkzaamheden, biedt AXP ook begeleiding aan bedrijven die op internationaal niveau actief zijn. Het gaat met hoofdzakelijk om ondernemers uit de VS en UK die een vestiging willen opzetten in Nederland. We streven er dan ook naar om ons te onderscheiden van grote advieskantoren, die hoge fees vragen en weinig service bieden. In plaats daarvan bieden wij pragmatische en vooral oplossingsgerichte dienstverlening. Bovendien doen wij altijd nét een stapje extra. En dat merken onze klanten.

Last but not least ligt bij onze derde grote adviespraktijk de focus op creatieve ondernemers uit zowel binnen- en buitenland. Zo verlenen we onze diensten bijvoorbeeld aan influencers, artiesten, event organisatoren en grootschalige sportwedstrijden. Met AXPformodels zijn we marktleider op het gebied van administratieve en fiscale diensten voor internationale modellen.

AXP is dé MKB-adviseur voor échte ondernemers.

AXP staat voor kwalitatief hoogwaarde administratieve en fiscale dienstverlening aan MKB ondernemingen. Hierbij hebben we bijzondere aandacht voor ondernemers die ook in het buitenland werkzaam zijn. Of je nu begeleiding wilt bij het opzetten van je start-up of advies kunt gebruiken bij een bedrijfsoverdracht; onze adviseurs staan elke dag opnieuw klaar om jouw verwachtingen te overtreffen. We gaan altijd graag een stapje verder. Daarom kun je ook met diverse ondernemersvraagstukken bij ons terecht, zoals financieringen en herstructureringen. Na al die jaren hebben we ons ontpopt tot dé specialist in innovatieve dienstverlening voor diverse branches en sectoren. Bij AXP staat de ondernemer centraal.

Ben jij een échte ondernemer op zoek naar een boekhouder in Rotterdam? Kom eens langs!

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zijn ontevreden over de dienstverlening van hun huidige boekhouder en zouden dan ook liever overstappen naar een ander. Toch kiezen ze vaak niet voor een overstap, omdat ze geen zin hebben in de vermeende rompslomp die erbij komt kijken. Bij AXP Adviseurs is overstappen geen gedoe. Ons on-boarding team zorgt ervoor dat je professioneel wordt begeleid bij de overdracht. Zo maak je op een fijne manier kennis met onze medewerkers en kun je wennen aan onze gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Op zoek naar een boekhouder in Rotterdam? Wij helpen je graag!

Zoek je een ervaren boekhouder in Rotterdam die ervaring heeft met complexe administraties? AXP adviseurs is een betrouwbaar en deskundig advieskantoor.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*