Boekhouding Amsterdam

Neem contact op

Boekhouding Amsterdam

Wil je graag je boekhouding uitbesteden in de omgeving van Amsterdam? Bij AXP Adviseurs ben je aan het juiste adres! Wij verzorgen de boekhouding en belastingaangifte voor veel MKB ondernemers in de regio Amsterdam. AXP helpt ondernemers graag met het uitvoeren van de boekhouding en geven antwoord op fiscale en administratieve vraagstukken.

Of je nu een jaarrekening moet opstellen, net je eigen onderneming bent gestart, of hulp nodig hebt bij het doen van belastingaangifte, onze adviseurs staan voor je klaar! Bij AXP hebben we passie voor het ondernemerschap. We helpen dan ook met plezier andere ondernemers om het beste uit hun onderneming te halen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak!

boekhouding amsterdam

Onze dienstverlening en onze klanten

Bij AXP Adviseurs bedienen we klanten die werkzaam zijn in diverse sectoren. We bieden hen met onze dienstverlening een pallet van fiscaal en administratief advies. Dit doet AXP voor MKB ondernemers en voornamelijk DGA’s. We houden ons onder meer bezig met het begeleiden van start-ups, voorzien al gevestigde ondernemingen van advies en ondersteunen middelgrote bedrijven. Bij ondersteuning kun je denken aan de voorbereiding van de wettelijke accountantscontrole. Bovendien beschikken we over ervaring en kennis op het gebied van financieringen, herstructureringen en overnames.

AXP biedt naast bovengenoemde werkzaamheden ook begeleiding aan ondernemingen die internationaal actief zijn. Het gaat dan voornamelijk om ondernemers uit de UK en VS die in Nederland een vestiging willen opzetten. Bij AXP Adviseurs streven we ernaar om ons van grote advieskantoren, die hoge fees vragen en weinig service bieden, te onderscheiden. Wij bieden in plaats daarvan pragmatische en vooral oplossingsgerichte dienstverlening. Daarnaast doen wij nét altijd een stapje extra.

Bij ons derde grote adviespraktijk ligt de focus op creatieve ondernemers uit zowel binnen- als het buitenland. We verlenen onze diensten zo onder meer aan artiesten, grootschalige sportwedstrijden, influencers en event organisatoren. Met AXPformodels zijn we marktleider op het gebied van fiscale en administratieve diensten voor internationale modellen.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zijn ontevreden over hun huidige boekhouder. Echter stappen ze vaak niet over, omdat ze niet zitten te wachten op de vermeende rompslomp die erbij komt kijken. Overstappen bij AXP is geen gedoe. We zorgen ervoor dat je professioneel wordt begeleid bij de overdracht door ons on-boarding team. Op deze manier maak je op een prettige manier kennis met onze medewerkers en kun je wennen aan ons gebruiksvriendelijke systeem. Probleemloos overstappen naar AXP kan zo op elk moment!

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Zoek je een ervaren boekhouder in Amsterdam die ervaring heeft met complexe administraties? AXP adviseurs is een betrouwbaar en deskundig advieskantoor.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*