Boekhouding uitbesteden

Neem contact op

Boekhouding uitbesteden

Zou jij graag je boekhouding willen uitbesteden? AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers, helpt je graag verder. Ons team ondersteunt je onder meer bij het verwerken van je administratie en het doen van belastingaangiften. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor fiscaal advies. We zorgen ervoor dat je boekhouding op maat wordt ingericht en wordt afgestemd op jouw informatiebehoefte. Welke vragen je ook hebt over het ondernemerschap, wij proberen je altijd zo concreet en duidelijk mogelijk antwoord te geven. Wij denken namelijk verder dan alleen de cijfers en zijn daarom dé partij om jou te helpen!

administratie laten doen

Over AXP

AXP Adviseurs regelt onder meer de boekhouding van MKB ondernemers. De eerste vestiging werd in 1999 geopend in Rotterdam. De oprichters komen allen van big4 kantoren en wilden zelf een accountantskantoor oprichten waar de adviesbehoefte van de ondernemer echt centraal staat. Door de groei en het succes kwamen er laten nog twee kantoren bij, één in Amsterdam en één in New York. In al die jaren hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor specifieke branches zoals sport en entertainment en mode. Bij AXP leveren we een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten. We bieden ondersteuning aan start-ups, helpen bij het optimaliseren van gevestigde bedrijven én begeleiden ondernemingen bij de voorbereiding van de wettelijke accountantscontrole. Onze medewerkers beschikken over veel ervaring met internationale ondernemers. Ben je in het buitenland actief, dan kun je te maken krijgen met complexe administratie. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste wet- en regelgeving, zowel nationaal als internationaal.

Kies je voor AXP, dan heb je op verschillende manieren profijt van onze innovatieve dienstverlening. Een voorbeeld hiervan is onze volledig gedigitaliseerde aanlevering en verwerking van de administratie. Hierdoor kun je waar je maar wilt bonnen en facturen uploaden. Bovendien wordt het zo voor ons mogelijk om, indien gewenst, bij jou op locatie te werken. Tevens is het mogelijk om op afroep gebruik te maken van onze diensten. Dit is voordelig voor je portemonnee – je hoeft namelijk geen vaste, dure boekhouder meer in loondienst te nemen – en zorgt ervoor dat we meer tijd over houden om je te ondersteunen bij zaken die écht belangrijk zijn.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Er zijn veel ondernemers die liever zouden willen overstappen naar een andere boekhouder, omdat ze niet tevreden zijn over de huidige dienstverlening. In de meeste gevallen wordt ervoor gekozen om de overstap niet te maken. Het zou ’teveel gedoe’ zijn. Bij AXP kun je eenvoudig overstappen. Ons on-boarding team begeleidt je tijdens de overdracht en zorgt dat je op een fijne manier kennismaakt met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Wil jij je boekhouding uitbesteden?

Wil jij je boekhouding uitbesteden aan professionals? Of wil je meer weten over onze dienstverlening? Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*