Boekhoudkantoor Amsterdam

Neem contact op

Boekhoudkantoor Amsterdam

Ben je op zoek naar een boekhoudkantoor in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij AXP aan het juiste adres. We begrijpen maar al te goed dat je als ondernemer je tijd liever besteed aan iets anders dan boekhouding. AXP Adviseurs heeft een passie voor het ondernemerschap. We helpen ondernemers dan ook graag met alle administratieve werkzaamheden. We verwerken de administratie, doen belastingaangiften en we voorzien je van financieel advies zodat je het beste uit je onderneming kunt halen.

boekhoudkantoor amsterdam

AXP: jouw boekhouder in Amsterdam

De eerste vestiging van AXP Adviseurs opende haar deuren 1999 in Rotterdam onder de naam AXP Accountants en Belastingadviseurs. Na zeven jaar hebben we door de groei van ons kantoor een tweede vestiging geopend in Amsterdam. Alle oprichters waren afkomstig van big 4 kantoren. Hun doel was om een kantoor op te richten waarbij de adviesbehoefte van de ondernemer centraal kwam te staan. We hebben ons de afgelopen jaren kunnen specialiseren in innovatieve dienstverlening voor verschillende branches en sectoren. Veel van onze klanten zijn werkzaam in specifieke sectoren zoals evenementen, sport of entertainment. Vaak brengen deze sectoren complexere administratie met zich mee. AXP is gelukkig te allen tijde op de hoogte van de nieuwste regel- en wetgeving voor zowel binnen- als buitenland. Wanneer je internationaal actief bent kun je ook bij ons terecht. Wat maakt ons bijzonder? We kijken bij AXP niet alleen naar cijfers, maar verdiepen ons ook in de branches en sectoren waarin onze klanten werkzaam zijn!

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een ervaren boekhoudkantoor in de omgeving van Amsterdam? AXP Adviseurs is de boekhouder die je zoekt. We helpen je graag met financiële vraagstukken en complexe administratie. Wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je liever direct een afspraak maken?

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*