Echte ondernemers

Neem contact op

Echte ondernemers

AXP Adviseurs staat voor alle echte ondernemers opgesteld. Veel startende ondernemers denken nu misschien dat ze een soort superheld moeten zijn om bij AXP Adviseurs klant te kunnen worden.
Wat is voor ons een echte ondernemer? Iemand die proactief is, een geboren verkoper is, veel zelfvertrouwen heeft, een geboren netwerker is en continu innoveert? Nee hoor, het schaap met vijf poten bestaat niet.

Wat vinden wij dan wel een echte ondernemer? Een ondernemer, die graag het constructieve gesprek wil aangaan, iemand die AXP Adviseurs als coach wil inzetten om te kunnen groeien. Een echte ondernemer is iemand, die niet doet alsof hij alle antwoorden zelf weet. AXP Adviseurs zet graag de beschikbare specialistische kennis en ervaring in om gezamenlijk ambities te kunnen realiseren. Werken voor jezelf betekent niet dat je het helemaal alleen hoeft te doen. AXP is er voor jou.

AXP Adviseurs

Sinds 1999 verlenen wij vakkundig advies met een focus op de stedelijke ondernemers in Rotterdam en Amsterdam. Elke dag weer werken ruim twintig gedreven administratie medewerkers, fiscalisten en bedrijfs- en juridisch adviseurs met hetzelfde doel voor ogen: de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Waarom AXP Adviseurs?

AXP Adviseurs is het kantoor voor echte ondernemers. Met onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam kunnen we jou dichtbij en op een persoonlijke wijze adviseren.

De service van AXP

Wordt het een eenmanszaak, vennootschap onder firma of besloten vennootschap (BV)? AXP helpt bij de keuze van de rechtsvorm die het beste past in de plannen van een startende ondernemer. Welke rechtsvorm is fiscaal het voordeligste en hoe kun je optimaal gebruik maken van alle fiscale faciliteiten voor starters?  Hoe zit het eigenlijk met aansprakelijkheid voor schulden? Hoe kun je als starter risico’s en aansprakelijkheid beperken en kansen benutten? Al je vragen worden door ons helder en concreet beantwoord.

Daar zouden we het bij kunnen laten, maar AXP gaat graag een stapje verder. Door onze jarenlange ervaring is onze dienstverlening er volledig op gericht om je te begeleiden van start-up, naar een stabiel, succesvol en structureel winstgevend bedrijf. We adviseren je bij het ontwikkelen van een onderscheidende bedrijfsformule, de financieringsopzet en automatisering.  We richten je administratie zo in dat alle informatie die voor jou als ondernemer essentieel, altijd en tegen lage kosten beschikbaar is.

Benieuwd wat AXP voor jou kan betekenen bij het starten van een onderneming? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Onze werkwijze

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Wij besteden aandacht aan coaching en begeleiding van onze betrokken en gemotiveerde medewerkers. Als team AXP halen we het beste uit jou als ondernemer.

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.