IT

Veel klanten van AXP Adviseurs houden zich bezig met de realisatie van hardware, software of het leveren van IT-advies. Er wordt gewerkt met onderhoudscontracten of projecten. De IT-sector is een dynamische sector met voortdurende technologische innovatie, maar ook een sector met een chronisch gebrek aan programmeurs.

Daarnaast zien wij bij veel IT-ondernemingen dat de afzetmarkt zich vaak tot ver over de landsgrenzen uitstrekt. Ondernemers die op internationaal niveau actief zijn, zijn bij AXP Adviseurs op het juiste adres. Wij hebben vele internationale bedrijven als klant en zorgen ervoor dat we te allen tijde op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving in zowel binnen- als buitenland.

AXP Adviseurs maakt graag voor jou als IT-ondernemer inzichtelijk op welke wijze jouw doelen worden bereikt. Wij realiseren koppelingen waardoor onze platformen facturenstromen, loonmutaties, bankgegevens en mutaties via verschillende applicaties automatisch worden verwerkt.

Adviesbureau

AXP Adviseurs is niet alleen een professioneel administratiekantoor, maar ook een adviesbureau voor fiscaal- en bedrijfsadvies. Onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, beschikken over ervaren adviseurs en jonge professionals. Deze samenstelling zorgt voor een dynamische omgeving waar de klant zich thuis voelt.

Wij zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de IT en komen graag in gesprek met jou. Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Neem dan vooral contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom AXP Adviseurs?

AXP Adviseurs is het kantoor voor echte ondernemers en ervaart al jaren een uitstekende match met IT professionals.  Met onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam kunnen we dan ook vele bedrijven dichtbij en op een persoonlijke wijze adviseren.

Onze werkwijze

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Wij besteden aandacht aan coaching en begeleiding van onze betrokken en gemotiveerde medewerkers. Als team AXP halen we het beste uit jou als ondernemer.

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.