Consultancy in Amsterdam

Consultancy bij AXP Amsterdam

We blijven het zeggen: elke ondernemer is uniek. Er bestaat geen pasklaar advies dat voor bedrijf geschikt is. Een ondernemer is niet in een hokje te plaatsen en bedrijfsadvies al helemaal niet. Consultancy bij AXP Amsterdam begint dan ook met elkaar beter leren kennen. Alleen zo kunnen we bedrijfsadvies op maat geven.

Wil je een bedrijf overnemen? Sta je als ondernemer voor een grote uitbreiding? Of is het voortbestaan van je onderneming in gevaar? Wat je vraag ook is, ons team staat voor je klaar met advies voor het realiseren van jouw ondernemingssucces. Zelf ontdekken? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij onze vestiging in Amsterdam.

Kennismakingsgesprek
AXP Adviseurs Consultansy Amsterdam

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Consultancy: waarom ook jij bedrijfsadvies wilt

Elke ondernemer krijgt te maken met uitdagingen die om een oplossing vragen. Meestal hebben deze uitdagingen te maken met strategische of tactische keuzes die je als ondernemer ooit voor jouw bedrijf hebt gemaakt. Een heldere strategie zorgt ervoor dat je een stevig handvat hebt bij de besluiten binnen je onderneming.

AXP is dé sparringpartner voor DGA’s, MKB bedrijven en groter. Wij helpen je bij het vormgeven van een lange termijnvisie en -strategie. Maar daar laten we het niet bij. Veel bedrijven hebben te maken met een kloof tussen het vormgeven en uitvoeren van de strategie. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat deze kloof niet ontstaat, dan wel verdwijnt.

Dit doen we door een heldere strategie voor jouw onderneming te formuleren en dit te realiseren aan de hand van een duidelijk stappenplan. Het delen van kennis is bij het opstellen van een bedrijfsstrategie van groot belang. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om een duidelijk, kwalitatief en duurzaam ondernemingsplan op te stellen.

Consultancy in Amsterdam bij AXP Adviseurs

AXP inschakelen

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt ons ervoor inschakelen. Vanuit het vertrouwen dat wij genieten bij ons klant, gaan we graag met jou in gesprek over de vormgeving en implementatie van de strategie, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername of reorganisatie. Dit doen we met ons team van bedrijfskundigen, financieel adviseurs, belastingadviseurs en marketeers. Als expertteam brengen wij diverse vakgebieden samen. Bijvoorbeeld financieel en fiscaal management, organisatieadvies, governance, commercie, HRM, innovatie, operationeel en tactisch management en strategische marketing.

Naast het geven van bedrijfsadvies en kortlopende consultancy trajecten, kun je bij ons ook terecht voor coach trajecten in abonnementsvorm. Door één dag per week, per maand of per kwartaal samen met jou te sparren, werken we op een structurele en planmatige wijze om jouw doelen te behalen.

Consultancy in Amsterdam?
AXP Adviseurs helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en advieskantoor in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 (0)20 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*