Consultancy in Rotterdam

Consultancy bij AXP Rotterdam

Elke onderneming is anders. Logischerwijs bestaat er dan ook niet zoiets als een pasklaar advies dat voor ieder bedrijf geschikt is. Met andere woorden, een ondernemer is niet in een hokje te plaatsen en bedrijfsadvies al helemaal niet. Consultancy bij AXP Rotterdam begint dan ook met elkaar beter leren kennen. Alleen zo kunnen we bedrijfsadvies op maat geven.

Of je nu van plan bent om een bedrijf over te nemen, voor een grote uitbreiding staat of je twijfelt over de volgende stap, ons team staat voor je klaar. Wij helpen je dan ook graag met het realiseren van jouw ondernemingssucces. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij onze vestiging in Rotterdam.

Kennismakingsgesprek
Financiële dienstverlening Rotterdam

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Consultancy: waarom ook jij bedrijfsadvies wilt

Als ondernemer krijg je regelmatig te maken met uitdagingen die om een, het liefst duurzame, oplossing vragen. In veel gevallen hebben deze uitdagingen te maken met strategische of tactische keuzes die je als ondernemer ooit voor jouw bedrijf hebt gemaakt. Door een heldere en voor iedereen duidelijke strategie te hebben, creëer je voor jezelf een stevig handvat bij het nemen van besluiten binnen je onderneming.

AXP Adviseurs is dé sparringpartner voor DGA’s, MKB bedrijven en groter. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je zonder problemen ondersteunen bij het vormgeven van een lange termijnvisie en -strategie. Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Er zijn namelijk veel ondernemingen die te maken krijgen met een kloof tussen het vormgeven en uitvoeren van de strategie. Met onze aanpak voorkomen we dat deze kloof ontstaat, dan wel verdwijnt.

Hoe we dat doen? Door een heldere strategie te formuleren die past bij jouw onderneming. Aan de had van een duidelijk stappenplan wordt het gefaseerd doorgevoerd. Het delen van kennis is bij het opstellen van een bedrijfsstrategie van groot belang. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om een duidelijk, kwalitatief en duurzaam ondernemingsplan op te stellen.

Consultancy in Amsterdam bij AXP Adviseurs

AXP inschakelen

Je vraagt je misschien af wat we nog meer voor jou en je onderneming kunnen betekenen. Het antwoord is dat je het zo gek niet kunt bedenken of je kunt ons ervoor inschakelen. Vanuit het vertrouwen dat wij genieten bij ons klant, gaan we graag met jou in gesprek over de vormgeving en implementatie van de strategie, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername of reorganisatie.

Dit doen we samen met ons ervaren team bestaande uit bedrijfskundigen, financieel adviseurs, belastingadviseurs en marketeers. Met onze expertises brengen wij verschillende vakgebieden samen. Bijvoorbeeld financieel en fiscaal management, organisatieadvies, governance, commercie, HRM, innovatie, operationeel en tactisch management en strategische marketing.

Wij bieden niet alleen bedrijfsadvies op maat en kortlopende consultancy trajecten. Bij AXP kun je namelijk ook terecht voor coach trajecten in abonnementsvorm. Door één dag per week, per maand of per kwartaal samen met jou te sparren, werken we op een structurele en planmatige wijze om jouw doelen te behalen.

Consultancy in Rotterdam?
AXP Adviseurs helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en advieskantoor in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*