We design architecture and interiors, books, branding and identities, digital installations, exhibitions, films, products, posters, and websites.

Home / Diensten

Administratieve dienstverlening

Informatie is voor elke ondernemer van levensbelang. Daarom richten wij elke administratie op maat in, afgestemd op de (strategische en operationele) informatiebehoefte van onze klanten. AXP heeft altijd voorop gelopen in de markt met het toepassen van innovatieve softwaretools,  zodat informatie snel en tegen lage kosten beschikbaar is, anytime.

U kunt uw volledige administratie door ons laten verzorgen, maar wij ondersteunen ook ondernemers bij het voeren van hun interne administratie. Zowel als controller, maar ook tijdelijk bij ziekte of vakanties van interne medewerkers.

Geheel uitbesteden van je administratie

Externe controller, boekhouder

Tijdelijke vervanging administratief personeel

Jaarrekening

Zo lang er niets bijzonders met de onderneming aan de hand is, vinden de meeste ondernemers de wettelijke jaarrekening maar een overbodig document, dat alleen geld kost. De tijd ligt inderdaad al ver achter ons, dat de jaarrekening de enige financiële rapportage was die een ondernemer van zijn accountant of boekhouder ontving.  Gelukkig maar. Wij leveren onze klanten actuele en relevante management rapportages die de ondernemer ondersteunen bij alle beslissingen. Van operationeel tot strategisch advies.

De jaarrekening als verantwoordingsdocument is echt nog springlevend. En als er wel iets bijzonders met jou of je onderneming aan de hand is, dan komt de jaarrekening meestal op tafel. Denk daarbij aan: het aanvragen van financieringen, echtscheiding, reorganisatie en bedrijfsoverdracht. Maar denk ook eens aan de situatie dat er meerdere aandeelhouders zijn. De jaarrekening is dan voor het bestuur bij uitstek het rapport waarmee decharge kan worden verleend.

In de wet is vastgelegd, op welke wijze de jaarrekening dient te worden opgesteld. Ondanks dat onze jaarrekeningen voor een groot deel geautomatiseerd en daardoor kosten efficient wordt  samengesteld, doen wij geen concessies aan de kwaliteit, juistheid en leesbaarheid daarvan. De lezer/ gebruiker moet uit onze jaarrekeningen exact de door voor hem/ haar relevante informatie kunnen afleiden.

Aangiften vennootschapsbelasting

Binnen de fiscale wetgeving zijn er vaak voldoende mogelijkheden, om de belastingdruk van vennootschappen te verlagen. Daarnaast kan binnen concernverband en in de relatie DGA-Holding B.V. de belastingdruk worden verlaagd. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van de toerekening van kosten en winst op vennootschapsniveau. Onze belastingadviseurs en aangiftemedewerkers hebben een goede naam bij de belastingdienst en vertegenwoordigen onze klanten in bezwaar en beroepsprocedures.

Natuurlijk adviseren wij ook over aan de aangifte vennootschapsbelasting gerelateerde zaken, zoals onder andere het aangaan of juist verbreken van een fiscale eenheid, toepassing van de innovatiebox en het benutten van fiscale verliezen. Daarnaast zijn wij internationale ondernemers van dienst bij het voorkomen van dubbele belastingheffing.

Aangiften inkomstenbelasting

Het belang van bijzondere aandacht voor de aangifte inkomstenbelasting wordt breed onderkend. ‘ Die vult de belastingdienst toch al bijna helemaal in ?’, wordt vaak gedacht. Voor ondernemers is dat niet het geval. Alle ondernemers die winst uit onderneming genieten, geven hun ondernemerswinst aan in de aangifte inkomstenbelasting (winstaangifte). De inkomstenbelasting kent veel specifieke bepalingen en faciliteiten voor ondernemers. Onze belastingadviseurs en aangiftemedewerkers zorgen ervoor dat je niets misloopt.

De inkomstenbelasting biedt volop adviesmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan keuze voor fiscaal partnerschap, verlaging van het vermogen in box 3 en de eigen woning. Verder loont het vaak de moeite om aftrekposten goed te plannen en die  jaarlijks optimaal toe te passen.

Video / Motion

AXP adviseert, begeleidt en faciliteert al ruim twintig jaar ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces, punt. Daar zouden we het bij kunnen laten.

Geen ondernemer, onderneming of klant is hetzelfde. Daarom luisteren wij altijd goed en stellen lastige vragen. Onze adviezen zijn helder en integer. En niet altijd wat de klant verwacht of wil horen.

Waar adviseren wij dan zoal over? Het eerlijke antwoord is…dat je het zo gek niet kunt bedenken.  Vanuit het vertrouwen dat wij genieten bij onze klant worden wij om advies gevraagd over alle onzekerheden die bestaan in het leven van een ondernemer.

Aandacht

Fully Featured

Compellingly reinvent schemas rather than enterprise systems enthusiastically

Innovatie

Swipe Nav

Compellingly reinvent 24/365 schemas rather than enterprise systems enthusiastically

Kennis

Premium Plugins

Compellingly reinvent schemas rather than enterprise systems enthusiastically

Vertrouwen

Clean Code

Compellingly reinvent 24/365 schemas rather than enterprise systems enthusiastically

Voor welke ondernemers zijn wij de beste adviseur?

Iedere ondernemer heeft passie voor zijn business, maar niet iedere ondernemer is succesvol. Verdienmodellen hebben een korte levensduur, markten veranderen snel en de klant is onberekenbaar. Een succesvolle ondernemer beschikt over het vermogen om de ontwikkelingen in de markt te voorspellen en daarin met de juiste kostprijs de kwaliteit te leveren die de klant vraagt. De adviseurs van AXP begeleiden en adviseren ondernemers bij het realiseren van dat ondernemerssucces. Door onze expertise, kennis en ervaring, gevraagd en ongevraagd te delen met onze klanten. Vaak van generatie op generatie! In elke fase van het ondernemerschap hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Start-up

Businessplan, keuze rechtsvorm, inrichting administratie, financiering, valkuilen vermijden, inkomen vaststellen

Vaste grond

Werknemers, investeringen, management informatie, strategie, uitbreiding, leiderschap

Oogsten

Tax planning, internationaal, overnames, financial planning, bedrijfsopvolging

Genieten

Bedrijfsoverdracht, beleggen, pensioen

Premium Design

Credibly communicate competitive initiatives before competitive client centered relationships.

Fast Edition

Credibly communicate competitive initiatives before competitive client centered relationships.

Fully Responsive Design

Credibly communicate competitive initiatives before competitive client centered relationships.

Everything you need

Credibly communicate competitive initiatives before competitive client centered relationships.

WPML Ready

Credibly communicate competitive initiatives before competitive client centered relationships.

Swipe Enable

Credibly communicate competitive initiatives before competitive client centered relationships.

Why not? is free!

Request a free Quote

image
https://www.axp.nl/wp-content/themes/solidbox/
https://www.axp.nl/
#0000000
style3
scroll
Berichten laden...
/home/axp/public_html/
#
on
none
aan het laden
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off
Enter your email here
off
off