Diensten

Administratieve dienstverlening

administratieve dienstverlening administratiekantoor amsterdam rotterdam

Administratieve dienstverlening voor MKB ondernemers is onze core business. Wij verzorgen administraties voor (startende) eenmanszaken, vennootschappen onder firma, stichtingen, DGA-Holdings en werkmaatschappijen (BV’s) en in Nederland gevestigde BV’s met een buitenlandse moedermaatschappij.

Jaarrekening

jaarrekening laten opstellen door administratiekantoor amsterdam rotterdam

Zo lang er niets bijzonders met de onderneming aan de hand is, vinden de meeste ondernemers de wettelijke jaarrekening maar een overbodig document, dat alleen geld kost. De tijd dat de jaarrekening de enige financiële rapportage was die een ondernemer van zijn accountant of boekhouder ontving, ligt inderdaad al ver achter ons.

Belastingaangiften

hulp bij belastingaangifte door administratiekantoor amsterdam rotterdam

Binnen de fiscale wetgeving zijn er vaak voldoende mogelijkheden om de belastingdruk van vennootschappen te verlagen. Daarnaast kan de belastingdruk binnen concernverband en in de relatie DGA-Holding B.V. worden verlaagd.

Advies

advies administratiekantoor Amsterdam rotterdam

AXP adviseert, begeleidt en faciliteert al ruim twintig jaar ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces. Punt. Daar zouden we het bij kunnen laten, maar dat doen we natuurlijk niet. Wat ons juist onderscheidt, is dat wij altijd goed luisteren en lastige vragen stellen, want geen ondernemer, onderneming of klant is hetzelfde. Onze adviezen zijn helder en integer, en niet altijd wat de klant verwacht of wil horen.

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.

Wij zijn een adviseur voor het leven!

Iedere ondernemer heeft passie voor zijn business, maar niet iedere ondernemer is succesvol. Verdienmodellen hebben een korte levensduur, markten veranderen snel en de klant is onberekenbaar. Een succesvolle ondernemer beschikt over het vermogen om de ontwikkelingen in de markt te voorspellen en daarin met de juiste kostprijs de kwaliteit te leveren die de klant vraagt. De adviseurs van administratiekantoor AXP begeleiden en adviseren ondernemers bij het realiseren van dat ondernemerssucces. Dit doen wij door onze expertise, kennis en ervaring gevraagd en ongevraagd te delen met onze klanten. In elke fase van het ondernemerschap hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.