Financieel advies bij AXP Amsterdam

Neem contact op

Financieel adviseur in Amsterdam

Als ondernemer krijg je te maken met diverse belastingen, administratieve verplichtingen, regelingen en voordelen. Ben jij op zoek naar een financieel adviseur die jou eerlijk en transparant advies geeft over verzekeringen, pensioenen of investeringen? Bij AXP Amsterdam kun je terecht voor financieel advies op maat.

Wij denken graag met je mee, zodat je het financiële product krijgt dat aansluit bij jouw bedrijf. Kortom, met AXP heb je een financieel adviseur voor het leven. Zelf ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam.

Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

Mail Jorrit

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Begrijpelijk financieel advies

Wij hechten er veel waarde aan om bij de uitvoering van onze werkzaamheden de nadruk te leggen op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. Dat is immers waarvoor je ons inschakelt. Zeker wanneer je een middelgroot bedrijf met verschillende medewerkers hebt, dan is de kans groot dat je niet alle regels en uitzonderingen kent die op jou van toepassing zijn. Je krijgt daarom een vast aanspreekpunt die je altijd kunt bellen voor financiële vraagstukken.

Bij ons krijg je:

  • een financiële koers voor je bedrijf;
  • via online software inzicht in je financiën;
  • een vast aanspreekpunt met kennis over jouw branche;
  • toegang tot online rapportages en financiële kengetallen.

Financieel advies nodig?
AXP uit Amsterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en advieskantoor in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*