Financieel advies bij AXP Amsterdam

Neem contact op

Financieel adviseur in Rotterdam

Ben je ondernemer, dan krijg je te maken met verschillende belastingen, administratieve verplichtingen, regelingen, maar ook voordelen. Niet zo gek dat je daardoor af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Ben je daarom op zoek naar een financieel adviseur die jou eerlijk en transparant advies geeft over verzekeringen, pensioenen of investeringen? Bij AXP Rotterdam kun je terecht voor financieel advies op maat.

Wij vinden het belangrijk om actief met je mee te denken, zodat je het financiële product krijgt dat aansluit bij jouw onderneming. Kies je voor AXP, dan kies je voor een financieel adviseur voor het leven. Zelf ontdekken? Kom gerust langs bij ons vestiging in Rotterdam voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Begrijpelijk financieel advies

Bij AXP vinden we een aantal dingen zeer belangrijk. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden leggen we daarom de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. Dat is immers de reden waarom je ons inschakelt. Zeker als je een middelgroot bedrijf het met meerdere medewerkers is de kans groot dat je niet altijd op de hoogte bent van alle regels en uitzonderingen die op jou van toepassing zijn. Daarom krijg je bij ons een vast aanspreekpunt die je altijd kunt bellen voor je financiële vraagstukken.

Bij ons krijg je:

  • een financiële koers voor je bedrijf;
  • via online software inzicht in je financiën;
  • een vast aanspreekpunt met kennis over jouw branche;
  • toegang tot online rapportages en financiële kengetallen.

Financieel advies nodig?
AXP uit Rotterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en advieskantoor in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Wijnhaven 17, 3011 WH Rotterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*