Financieel advies

Neem contact op

Financieel advies op maat van AXP

AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers, biedt financieel advies op maat voor MKB ondernemingen, DGA’s en start-ups. Ons doel? Jouw ondernemingssucces realiseren. Punt. Hier zouden we het uiteraard bij kunnen laten, maar als je ons een beetje kent weet je dat dat niet is hoe wij te werk gaan. We onderscheiden ons van de rest door nét een beetje harder te lopen voor onze klanten. Zo zijn we een kei in luisteren en durven wanneer nodig kritische vragen te stellen. Elke onderneming is uniek. Onze aanpak maakt dat onze adviezen helder en integer zijn, maar niet per se altijd wat de klant verwacht. Maar dat is wat we doen: de verwachtingen van onze klanten overtreffen, elke dag opnieuw.

Nu vraag je je waarschijnlijk af, waarover adviseren wij dan zoal? Simpel: je kunt het zo gek niet bedenken. Welke vraag je ook hebt, wij bieden je graag een helpende hand. Doordat onze klanten in ons vertrouwen, durven ze advies te vragen over de onzekerheden die komen kijken bij het leven van een ondernemer. Wil jij ook wel financieel advies van een expert? Kom een keertje langs!

financieel advies van AXP Adviseurs

Waarom kiezen voor AXP?

Onze administratie medewerkers, fiscalisten en bedrijfs- en juridische adviseurs hebben jarenlang ervaring met het verwerken van administratie én het adviseren van ondernemers in bijzondere branches. Bij de oprichting van AXP hadden we het streven om een kantoor te worden waarbij de adviesbehoefte van onze klanten te allen tijde centraal staat. Vandaag de dag is dat nog steeds de kern van onze dienstverlening. We willen onze klanten graag optimaal van advies kunnen voorzien. Daarom kijken we niet alleen naar de cijfertjes, maar vinden we het ook belangrijk om ons grondig te verdiepen in de branches waar zij werkzaam zijn, zoals sport, evenementen en mode. Aangezien hier veelal sprake is van een complexe administratie, is het van belang om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen die spelen in deze sectoren. Daarnaast hebben we veel klanten die op internationaal niveau actief zijn. Onze medewerkers zijn dan ook op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen- als buitenland. Omdat elke ondernemer uniek is, richten we onze diensten op maat in. Zo hebben we voor iedereen een passend advies, ook voor jou!

Naast financieel advies, adviseren we ook op het gebied van bedrijfsopvolging en bedrijfsovernames, financieringsaanvragen, herstructureringen, (re)emigraties en financial planning. Hierbij staan wij pragmatisch, pro-actief en met gezond verstand naast onze klanten met raad en daad.

Hulp nodig?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van financieel advies? Of wil je meer informatie over onze andere diensten? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*