Financieel adviesbureau Rotterdam

Neem contact op

Financieel adviesbureau Rotterdam

Ben jij een ondernemer in hart en nieren? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je vooral wilt doen waar je goed in bent. Het verwerken van je administratie hoort nu eenmaal bij je takenpakket, maar deze klus neemt vaak veel meer tijd in beslag dan je lief is. Kun jij wel wat hulp gebruiken met de verwerking van je administratie, het starten van een eigen onderneming of het overnemen van een bedrijf? AXP Adviseurs, financieel adviesbureau in Rotterdam, helpt je hier graag bij!

Onze eerste vestiging opende meer dan twintig jaar geleden haar deuren in Rotterdam. Wegens groei en succes zijn daar nog twee kantoren in Amsterdam en New York bij gekomen. Bij AXP kun je terecht voor het complete pakket op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening. In de aflopen jaren hebben we ons ontpopt tot specialist in innovatieve dienstverlening voor specifieke branches en sectoren. Denk hierbij aan sport, mode, entertainment en nog veel meer!

boekhouder rotterdam zuid

Waarom AXP adviseurs?

  • Onze diensten zijn zeer breed. Van het begeleiden van start-ups tot het ondersteunen van middelgrote bedrijven, bij AXP kun je altijd terecht.
  • We bieden begeleiding aan internationale organisaties bij de opstart van vestigingen in Nederland.
  • Specialist in innovatieve dienstverlening voor bijzondere sectoren en branches.
  • Wij werken met de nieuwste systemen. Hierdoor is het eenvoudiger voor onze klanten de aanlevering en verwerking van administratie te digitaliseren.
  • Wij zijn ten alle tijde op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen-als buitenland.
  • Complexere administratie door je branche? Denk hierbij aan sport, media en entertainment. Ook dan kun je bij AXP terecht.
administratie rotterdam

Over ons financieel adviesbureau in Rotterdam

AXP bedient ruim zeshonderd klanten. Alleen zijn zij actief in verschillende bijzondere sectoren. Bij ons kunnen ze terecht voor een volledig pakket administratieve en fiscale diensten. We doen dit met name voor MKB ondernemers, met hierbij een bijzondere aandacht voor DGA’s. Je zult je dan wel afvragen wat we zoal doen. De betere vraag is, wat niet? Van start-ups begeleiden en het adviseren aan al gevestigde bedrijven tot de ondersteuning van middelgrote bedrijven, ons team staat voor je klaar. Daarnaast hebben we veel ervaring met overnames, financieringen en herstructureringen.

Ook de begeleiding van bedrijven die ook internationaal niveau actief zijn vinden we erg belangrijk. Het gaat hier vooral om ondernemers uit de Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk die een kantoor in Nederland willen openen. We onderscheiden ons van de concurrent met onze pragmatische en oplossingsgerichte dienstverlening. Wij doen namelijk altijd nét dat beetje extra. En dat merken onze klanten.

Tot slot richten we ons met onze dede grote adviespraktijk op de creatieve ondernemers die in binnen- en buitenland werken, zoals artiesten, influencers, organisatoren van events, sportwedstrijden en media- en productiebedrijven. Met AXPformodels zijn we marktleider op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening voor internationale fashionmodellen.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zouden willen liever overstappen naar een ander financieel adviesbureau. Dit omdat ze niet tevreden zijn over de huidige dienstverlening. Toch maken ze niet de overstap omdat ze bang zijn dat het teveel opgedoken oplevert. Bij AXP Adviseurs kun je zonder problemen overstappen. Onder begeleiding van ons vakkundig on-boarding team maak je kennis met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Stap over wanneer jij maar wil!

Kunnen wij je helpen?

Zoek jij een financieel adviesbureau in Rotterdam om je administratieve en fiscale vraagstukken voor te leggen? Of heb je meer vragen over onze dienstverlening?

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*