Financieel adviseur in
Amsterdam Centrum

Financieel advies van AXP

Ben jij als ondernemer op zoek naar een financieel adviseur in het centrum van Amsterdam? AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers, helpt je graag met jouw fiscale vraagstukken. Door je administratie aan ons uit te besteden, kun jij verder met waar je goed in bent: ondernemen! Wij richten ons hoofdzakelijk op MKB ondernemingen, DGA’s en startende bedrijven. Ben jij recent een eigen onderneming gestart, wil je graag (financieel) advies of kun je wel wat hulp gebruiken bij het doen van belastingaangifte? Welke vraag je ook hebt, ons team staat voor je klaar om je te ondersteunen.

Ons streven: een adviseur waarbij de behoefte van jou als klant altijd centraal staat. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij onze vestiging in Amsterdam.

Kennismakingsgesprek
Financieel adviseur Amsterdam Centrum AXP Adviseurs in Amsterdam en Rotterdam

Waarom AXP Adviseurs?

Het eerste kantoor van AXP werd in 1999 geopend in Rotterdam. Later kwam daar nog een kantoor in Amsterdam bij. De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor specifieke branches en sectoren, waaronder advocatuur en notariaat, sport, media en entertainment en mode. Er is hier vaak sprake van een complexere administratie, omdat er veel verschillende elementen zijn waar rekening mee gehouden moet worden.

Om al onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, is ons team niet alleen altijd op de hoogte van de nationale wet- en regelgeving, maar weten ze ook van alles op internationaal niveau. Daarnaast kijken we verder dan alleen naar de cijfers en verdiepen we ons grondig in de branches waar onze klanten werkzaam zijn.

Innovatieve dienstverlening

Met onze innovatieve dienstverlening, profiteer je van verschillende voordelen. Zo is bijvoorbeeld de aanlevering en verwerking van de administratie volledig gedigitaliseerd. Op deze manier houden we de kosten laag en kunnen we, indien gewenst, ook bij jou op locatie werken. Je kunt daardoor ook waar je ook bent je bonnen en facturen uploaden.

Daarnaast kun je op afroep gebruikmaken van onze diensten, bijvoorbeeld interne controles en management rapportages. Hierdoor is de klassieke boekhouder overbodig geworden Je zult merken dat onze medewerkers je meer rendement opleveren en minder kosten dan een financieel adviseur in loondienst! Verder zorgt het ervoor dat we je kunnen ondersteunen met zaken die er écht toe doen. Een win-winsituatie dus.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zijn niet tevreden over de dienstverlening van hun huidige financieel adviseur. Toch maken ze geen overstap naar een ander  vanwege de rompslomp die erbij komt kijken. Bij AXP is overstappen geen gedoe. Door de begeleiding van ons on-boarding team tijdens de overdracht, sta je er niet alleen voor. Zij laten je kennis maken met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Zoek jij een financieel adviseur in Amsterdam Centrum? Of heb je een vraag over onze dienstverlening?

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*