Financieel adviseur Amsterdam

Neem contact op

Financieel advies in Amsterdam

Kun jij als ondernemer wel wat hulp gebruiken bij het optimaliseren van jouw financiële en fiscale structuur? AXP Adviseurs is hét advies- en administratiekantoor in Amsterdam voor MKB ondernemingen en DGA’s. Daarnaast staan we jou als zakelijk financieel adviseur bij in het adviseren en bemiddelen. Bijvoorbeeld op het gebied van leningen, pensioenen en investeringen.

Waar je onze hulp ook bij nodig hebt, wij ontzorgen jou op financieel vlak, nu en in de toekomst. Kortom, met AXP heb je een financieel adviseurs voor het leven. Zelf ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam.

Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

Mail Jorrit

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Waarom een financieel adviseur?

Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise. En misschien ligt dat van jou niet per se bij financiële kwesties. Zeker wat betreft ingewikkelde fiscale vraagstukken is het verstandig om ervoor te kiezen je te laten adviseren door een financieel adviseur. Verkeerde beslissingen op dat vlak kunnen je veel geld kosten, terwijl goede beslissingen je juist veel kunnen opleveren.

Zelfs als financiën wel precies in jouw straatje liggen, kan een deskundig financieel adviseur nuttig zijn: als ondernemer heb je het immers druk genoeg. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om met iemand te sparen over je financiële doelen als bedrijf en hoe je deze kunt bereiken.

Jaarrekeningen, belasting- en beleggingsadvies

Alles wat je maar kunt bedenken op financieel vlak kunnen wij voor jou uit handen nemen. Bijvoorbeeld hulp bij de jaarrekening. Dit is een belangrijk onderdeel, niet alleen voor jouw bedrijf, maar ook voor de administratie en externe partijen. Het opstellen van jouw jaarrekening doen we volgens de wet- en regelgeving. Wij werken dan ook met een systeem die controleert of de jaarrekening hieraan voldoet. Het zelfde geldt voor belastingadvies. Of je nu in loondienst werkt of ondernemer bent, belasting betalen we allemaal. Zorg ervoor dat je alles op orde hebt, en laat e bijstaan door een professionele fiscalist. Want wij gaan verder dan praktische belastingzaken. Wij zetten net dat ene stapje extra en denken vanuit onze ervaring mee over fiscaal strategische mogelijkheden voor jou of jouw onderneming. Zo ben jij verzekerd voor de hoogste kwaliteit!

Financieel adviseur nodig?
AXP uit Amsterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en advieskantoor in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*