Financieel adviseur Amsterdam

Neem contact op

Financieel adviseur Amsterdam

Ben jij een ondernemer in hart en nieren en zoek je een financieel adviseur in Amsterdam om je te ondersteunen bij administratieve en fiscale vraagstukken? Bij AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers, kun je je administratie uitbesteden. Doordat wij dit voor je uit handen nemen, kun jij verder met waar je het best in bent en dat is ondernemen! Wij richten ons hoofdzakelijk op MKB ondernemingen, DGA’s en startende ondernemers. Dus of jij nu van plan bent om een eigen onderneming te starten, je pragmatisch (financieel) advies wilt inwinnen of hulp kunt gebruiken bij het doen van je belastingaangifte, ons team staat voor je klaar.

Wij hebben een grote passie voor het ondernemerschap. Daarom helpen wij graag andere ondernemers bij het realiseren van hun droom. Hierbij staat jouw adviesbehoefte centraal. Dit was al één van onze speerpunten sinds de dag dat ons kantoor openging en vandaag de dag is dat nog steeds zo. Wij lopen namelijk nét een stukje harder voor onze klanten dan de rest en dat merken ze!

financieel adviseur amsterdam

Waarom AXP Adviseurs?

In 1999 opende het eerste kantoor van AXP haar deuren in Rotterdam. Wegens succes en groei kwam daar zeven jaar later nog een vestiging in Amsterdam bij. In al die jaren hebben we ons ontwikkeld tot dé specialist in innovatieve dienstverlening voor specifieke branches en sectoren, waaronder advocatuur en notariaat, sport, media en entertainment en mode. Het gaat hierbij vaak om een complexere administratie, omdat er veel verschillende facetten zijn waar rekening mee moet worden gehouden. Om onze klanten goe van dienst te kunnen zijn, is ons team altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen- als buitenland. Daarnaast kijken we verder dan alleen de cijfers en verdiepen we ons grondig in de branches waar onze klanten werkzaam zijn.

Innovatieve dienstverlening

Kies je voor onze innovatieve dienstverlening, dan profiteer je van verscheidene voordelen. De aanlevering en verwerking van de administratie is bijvoorbeeld geheel gedigitaliseerd. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en kunnen we, indien gewenst, ons werk uitvoeren bij jou op locatie. Daarnaast kun je op deze manier waar je ook maar bent je bonnen en facturen uploaden. Daarnaast kun je op afroep gebruikmaken van onze diensten, bijvoorbeeld interne controles en management rapportages. De klassieke boekhouder is hierdoor overbodig geworden. Ervaar zelf dat onze medewerkers je meer rendement opleveren en minder kosten dan een financieel adviseur in loondienst! Tevens zorgt het ervoor dat we je kunnen ondersteunen met zaken die er écht toe doen.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Er zijn veel ondernemers die eigenlijk niet tevreden zijn over de dienstverlening van hun huidige financieel adviseur. Toch maken ze vaak niet de overstap naar een ander vanwege de rompslomp die erbij komt kijken. Bij AXP is overstappen geen gedoe. Ons on-boarding team begeleidt je bij de overdracht en sta je er niet alleen voor. Zij laten je kennis maken met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Zoek jij een financieel adviseur in Amsterdam? Of heb je een vraag over onze dienstverlening?

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Naam*