Financieel adviseur Rotterdam

Neem contact op

AXP Adviseurs Rotterdam

Ben jij als ondernemer altijd veel tijd kwijt met het verwerken van je administratie? Het is een taak die nu eenmaal moet gebeuren, maar die vaak veel meer tijd kost dan je van te voren had verwacht. AXP Adviseurs, dé financieel adviseur in Rotterdam voor bijzondere ondernemers, helpt je graag bij jou administratieve en fiscale vraagstukken. Zo houd je meer tijd over om te doen waar je echt goed in bent: ondernemen! Al jaren helpen we MKB ondernemingen, DGA’s en startende bedrijven met hun vragen. Ben je bijvoorbeeld (recent) een eigen onderneming gestart, kun je wel wat (financieel) advies gebruiken of wil je hulp bij het doen van belastingaangifte?

Wat je vraag ook is, ons team van adviseurs staat voor je klaar. Vanwege onze passie voor het ondernemerschap, helpen we graag andere ondernemers met het waarmaken van hun droom. Jouw adviesbehoefte is hierbij het belangrijkste. Dit was al zo bij de oprichting van ons kantoor en tot op de dag van vandaag is daar geen verandering in gekomen. Wij lopen namelijk nét een stukje harder voor onze klanten dan de rest en dat merken ze!

financieel-adviseur-rotterdam

Waarom AXP Adviseurs?

In Rotterdam werd in 1999 het eerste kantoor van AXP geopend. Wegens groei en succes kwam er zeven jaar later een vestiging in Amsterdam bij. De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld als specialist in innovatieve dienstverlening voor bepaalde branches en sectoren, zoals advocatuur en notariaat, sport, media en entertainment en mode. Meestal is hier een complexe administratie, aangezien er met veel verschillende factoren rekening moet worden gehouden. Omdat we veel klanten hebben die op internationaal niveau werkzaam zijn, weten onze medewerkers altijd alles van de wet- en regelgeving van zowel binnen- en buitenland. Om optimale dienstverlening te bieden kijken we verder dan alleen de cijfers en verdiepen we ons grondig en de branche waar onze klanten actief zijn.

De innovatie van onze dienstverlening bestaat uit diverse elementen. We hebben de aanlevering en verwerking van de administratie volledig gedigitaliseerd. Dit heeft meerdere voordelen. Er zijn minder kosten, we hebben de mogelijkheid om bij jou op locatie te werken en je kunt waar dan ook je bonnen en facturen uploaden. Daarnaast kun je op basis van afroep gebruikmaken van onze diensten, zoals interne controles en management rapportages. Een klassieke boekhouder is dus overbodig geworden. Je zult ervaren dat ons team je meer rendement kan opleveren en minder kost dan wanneer je van een financieel adviseur in loondienst hebt. Zo kunnen we tijd over om je te ondersteunen met zaken die er écht toe doen. Een win-winsituatie!

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Er zijn veel ondernemers die eigenlijk niet tevreden zijn over de dienstverlening van hun huidige financieel adviseur, maar toch liever niet overstappen vanwege de vermeende rompslomp die erbij komt kijken. Bij AXP kun je overstappen zonder gedoe. Onder begeleiding van ons on-boarding team, maak je tijdens de overdracht op een fijne manier kennis met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Kunnen wij je helpen?

Wil jij ook ondersteuning bij je administratieve en fiscale vraagstukken? AXP Adviseurs, accountantskantoor in Rotterdam helpt je graag verder. Wil je meer informatie over onze dienstverlening of vrijblijvend een afspraak maken?

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*