Financieel adviseur Rotterdam

AXP, voor financieel advies in Rotterdam

Er zijn best veel ondernemers die best wel wat hulp zouden willen bij het optimaliseren van hun financiële en fiscale structuur. AXP Adviseurs is hét advies- en administratiekantoor in Rotterdam voor MKB ondernemingen en DGA’s. Als zakelijk financieel adviseur staan we voor je klaar bij het adviseren en bemiddelen, bijvoorbeeld op het gebied van leningen, pensioenen en investeringen.

Waar je ons ook voor wilt inschakelen, wij ontzorgen jou op financieel vlak, nu en in de toekomst. Want kies je voor AXP, dan kies je voor een financieel adviseur voor het leven. Zelf ontdekken? Kom gerust langs bij onze vestiging in Rotterdam voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek
AXP Adviseurs

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Waarom een financieel adviseur?

Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise. Misschien ligt dat van jou niet direct bij financiële kwesties. Zeker wanneer het gaat om complexe fiscale vraagstukken doe je er goed aan om je bij te laten staan door een financieel adviseur. Verkeerde keuzes op dat vlak kunnen je namelijk veel geld kosten, terwijl de juiste beslissingen je juist veel kunnen opleveren.

Ook als financiën wel precies in jouw straatje liggen, kan een kundig financieel adviseur van nut zijn. Als ondernemer heb je het immers al druk genoeg. Daarnaast geeft het inschakelen van een adviseur je de mogelijkheid om met iemand te sparen over je financiële doelen als bedrijf en hoe je deze kunt bereiken.

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Jaarrekeningen, belasting- en beleggingsadvies

Alles wat je maar kunt bedenken op financieel vlak kunnen wij voor je uit handen nemen. Bijvoorbeeld alles omtrent de jaarrekening. Hoewel het vaak wordt onderschat, is het een belangrijk onderdeel. Niet alleen voor jouw bedrijf, maar ook voor de administratie en externe partijen. Het opstellen van jouw jaarrekening doen we volgens de wet- en regelgeving. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken we met een systeem die controleert of de jaarrekening hieraan voldoet.

Dit geldt ook voor belastingadvies. Want of je nu in loondienst werkt of een eigen onderneming hebt, belasting betalen we allemaal. Zorg dat je alles op orde hebt en laat je bijstaan door een professioneel fiscalist. Want wij gaan verder dan praktische belastingzaken. Wij zetten net dat ene stapje extra en denken vanuit onze ervaring mee over fiscaal strategische mogelijkheden voor jou of jouw onderneming. Zo ben jij verzekerd voor de hoogste kwaliteit!

Financieel adviseur in Rotterdam nodig?
AXP helpt je graag!

Ben je op zoek naar een financieel adviseur in Rotterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Wijnhaven 17, 3011 WH Rotterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*