Financiële administratie Amsterdam

Neem contact op

Financiële administratie Amsterdam

Ben jij een ondernemer in Amsterdam en/of heb je veel financiële administratie? AXP is hét administratiekantoor in Amsterdam. Wij zijn al jaren actief als boekhouder. Met onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers, kunnen we jou goed van dienst zijn. Of het nou gaat om het het verwerken van administratie of  het doen van belastingaangifte, AXP helpt je graag verder.

Als ondernemer heb je vaak te maken met gecompliceerde administratie. Daarnaast zijn er een aantal sectoren waarbij de administratie een stuk lastiger is. Wij zijn gespecialiseerd als innovatieve dienstverlener voor diverse sectoren en branches. Bijvoorbeeld: evenementen, mode en sport. Ook voor deze lastige sectoren kun je terecht bij AXP. De aanlevering van facturen en bonnen is volledig digitaal. Je kunt daardoor waar en wanneer je maar wilt je administratie uploaden. Zo houden wij ook meer tijd over om je te ondersteunen bij al je zaken. Waarmee kunnen we jou helpen?

Financiele adminstratie Amsterdam

Over het administratiekantoor in Amsterdam

AXP adviseurs is niet zomaar een financieel adviseur in Amsterdam. Wij hebben jarenlange lange ervaring en kennis. AXP opende haar eerste deuren in 1999 in Rotterdam. Als snel volgde daar een tweede vestiging in Amsterdam. Ben je werkzaam in een specifieke branche of sector? Ook dan kun je bij ons terecht. Daarnaast hebben we veel klanten die actief zijn in het buitenland. Dit brengt vaak ingewikkelde administratie met zich mee. AXP heeft zich de laatste jaren kunnen specialiseren in innovatie dienstverlening voor specifieke branches en sectoren. Onze specialistische kennis van diverse branches maakt ons bureau een van de beste. Bij veel financiële administratie kun je altijd terecht in ons kantoor in Amsterdam.

Waarom AXP adviseurs?

  • Onze diensten zijn zeer breed. Van het begeleiden van start-ups tot het ondersteunen van middelgrote bedrijvige, bij AXP kun je altijd terecht.
  • We bieden begeleiding aan internationale organisaties bij de opstart van vestigingen in Nederland.
  • Specialist in innovatieve dienstverlening voor bijzondere sectoren en branches.
  • Wij werken met de nieuwste systemen. Daardoor is de aanlevering en verwerking van administratie gedigitaliseerd.
  • Wij zijn ten alle tijde op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen-als buitenland.
  • Complexere administratie door je branche? Denk hierbij aan sport, media en entertainment. Ook dan kun je bij AXP terecht.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Er zijn veel ondernemers die niet tevreden zijn over hun huidige administratiekantoor. Toch stappen niet veel ondernemers over door alle problemen die kunnen optreden tijdens de overdracht. Bij AXP stap je, in tegenstelling tot andere kantoren, makkelijk over. Je wordt begeleid door ons professionele on-boarding team. Zo raak je snel en op een prettige manier vertrouwd met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Overstappen naar een goed administratiekantoor? Neem zo snel mogelijk contact op!

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Wil jij ook ondersteuning bij je administratieve en fiscale vraagstukken? AXP Adviseurs, Administratiekantoor Amsterdam helpt je graag verder.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*