Financiële administratie uitbesteden?

Zelf doen of uitbesteden?

Wij krijgen van onze klanten regelmatig de vraag of zij hun financiële administratie zelf moeten doen of het beter kunnen uitbesteden. Uiteraard is het mogelijk om dit zelf te doen. Toch kan het je veel opleveren om de volledige financiële administratie uit handen te nemen. Zo houd je zelf namelijk meer tijd over die je weer kunt steken in doen waar je goed in bent: ondernemen. Bovendien heb je op deze manier zekerheid dat je administratieve processen doorlopen bij ziekte of vakantie.

Bij AXP Adviseurs denken we graag met je mee. Zo ben je flexibel om op te schalen bij groei en te downsizen bij krimp. Kies je voor AXP, dan kun je er zeker van zijn dat je voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Neem contact op
administratie mkb

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Wat wil je precies uitbesteden?

Je financiële administratie bestaat uit verschillende facetten. Het is mogelijk om de volledige administratie uit te besteden, maar ook bepaalde delen daarvan, zoals:

  • voorbereiden van betalingen;
  • inboeken van verkopen en/of inkopen;
  • verwerken van salarissen, afschrijvingen;
  • verzenden van verkoopfacturen;
  • opstellen van maandelijkse rapportages van resultaat, marges, kostenontwikkelingen;
  • verzorgen van diverse soorten aangiften;
  • debiteurenbewaking en -betalingen;
  • inlezen en completeren van bankmutaties.

Eerder was het uitbesteden van je administratie vooral kostenbesparend. Inmiddels zijn veel ondernemers erachter dat het uit handen geven van financiële zaken bijdraagt aan de continuïteit, capaciteit en kennis. Hierdoor kunnen zij zich volledig focussen op hun core business en het evt. versmallen van hun service afdelingen.

Je kunt er ook voor kiezen om (een gedeelte van) je financiële administratie tijdelijk aan ons uit te besteden. Ons team van assistent accountants, financieel administratieve medewerkers, belastingadviseurs en relatiebeheerders staan voor je klaar. Van rechtstreeks rapporteren aan de algemeen directeur tot het beheren van alle aspecten van boekhouding en controlling, wij zorgen ervoor dat jij je volledig kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Financiële administratie uitbesteden?
AXP helpt je graag!

Ben jij als MKB op zoek naar een administratie- en advieskantoor waar je op kunt bouwen? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag!

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*