Financiële dienstverlening Amstelveen

Neem contact op

Financiële dienstverlening Amstelveen

Wil jij advies over financieringen, het overnemen of starten van een bedrijf? Of wil je gewoon hulp bij je belastingaangifte? AXP Adviseurs helpt je graag als je advies nodig hebt over diverse administratieve en fiscale vraagstukken. Wij leveren financiële dienstverlening in Amstelveen en de omgeving, ons kantoor is te vinden in Amsterdam. Bij ons kun je terecht voor het hele pakket van administratieve en fiscale diensten. Ruim twintig jaar geleden is AXP opgericht in Rotterdam, het was oorspronkelijk een accountantskantoor dat zich richtte op de behoefte van de klant. Daarna volgde nog een kantoor New York. Twee jaar geleden hebben we ons aangesloten bij het Register Belasting adviseurs en bij de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen. We zijn geen accountantskantoor meer, maar een administratie- en adviesbureau. Wat niet veranderd is, is dat de klant nog steeds centraal staat in onze dienstverlening.

financiele dienstverlening amstelveen

Waarom AXP Adviseurs?

Omdat de klant bij ons centraal staat, denken we bij alles wat we doen welk voordeel het onze klant(en) oplevert. Daarnaast verdiepen we ons in de branche waarin de klant werkzaam is en kijken we verder dan de cijfers. Op deze manier kunnen we onze klanten beter adviseren. Zeker omdat onze klanten in zeer specifieke branches werkzaam zijn zoals de sport, media, entertainment, evenementen en mode. Klanten die in deze branches werken, zijn vaak internationaal actief. Daarom zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving in binnen- en buitenland. Een van onze kantoren is gevestigd in New York, speciaal voor onze internationale klanten. Bij AXP zijn we zeer flexibel, want naast dat we financiële dienstverlening leveren in regio Amstelveen, kunnen we ook bij jou op locatie werken. We kunnen onze kosten laag houden omdat het aanleveren en verwerken van facturen volledig digitaal gaat. De traditionele boekhouder is verleden tijd dankzij onze innovatieve en gebruiksvriendelijke systemen.

Kunnen wij je helpen?

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat ervaren is met financiële dienstverlening in Amstelveen dat jou kan helpen? Of wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken? Neem nu contact op via +31 (0)20 330 8785 of via amsterdam@axp.nl dan maken we geheel vrijblijvend een afspraak.

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Amsterdam?

Ben jij woonachtig in Amstelveen en omstreken en wil jij je administratie laten uitbesteden? Het team van AXP Adviseurs staat voor je klaar.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*