Financiële dienstverlening Amsterdam

AXP, jouw financiële dienstverlener in Amsterdam

Ben je ondernemer en op zoek naar een bedrijf dat zich bezig houdt met financiële dienstverlening in Amsterdam? AXP Adviseurs helpt je graag met al je financiële vraagstukken. Van het starten van een onderneming tot het doen van belastingaangiften. Wij zijn een financiële dienstverlener met een passie voor het ondernemerschap. Daarom helpen we andere ondernemers graag met hun financiën.

Waarom je voor AXP zou kiezen? Da’s logisch: wij zetten namelijk net dat stapje extra en staan pal naast onze klanten. Bovendien delen we graag onze kennis met jou, zodat jij voor het beste resultaat kan gaan. Bespreek de mogelijkheden en plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met onze vestiging in Amsterdam

Kennismakingsgesprek
AXP Adviseurs Amsterdam

Waarom AXP Adviseurs?

Met ruim twintig jaar aan ervaring kunnen we wel stellen dat we ervaren en deskundige adviseurs zijn. Bij AXP kijken we niet alleen naar cijfers, maar we verdiepen ons in de sectoren en branches waarin onze klanten werkzaam zijn. Veel van onze klanten zijn actief in specifieke sectoren en branches zoals sport, media en entertainment en mode. Vaak zijn deze klanten ook internationaal actief. Daarom zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving in binnen- én buitenland. We delen de kennis die we hebben met onze klanten zodat zij zelf ook altijd op de hoogte zijn. Bij alles wat we doen, willen we dat het voordeel oplevert voor onze klanten.

Onze innovatieve dienstverlening maakt het doen van administratie gemakkelijk voor onze klanten en voor ons zelf. Het aanleveren van bonnen en facturen gaat geheel digitaal, waardoor we de kosten laag kunnen houden en tijd over houden voor diensten die echt waarde toevoegen. Daarnaast kun je bij AXP op afroep gebruikmaken van onze diensten. Dit is voor jou een stuk voordeliger dan wanneer je een vaste boekhouder in dienst neemt.

Overstappen van financiële dienstverlener

Veel ondernemers zouden eigenlijk liever de overstap willen maken naar een andere financiële dienstverlener, omdat ze niet tevreden zijn. Toch gebeurt dit vaak niet, omdat ze geen zin hebben in de vermeende rompslomp die hierbij komt kijken. Dit snappen we maar al te doen en daarom is overstappen bij AXP Adviseurs geen gedoe. Ons on-boarding team zorgt ervoor dat je bij de overdracht professioneel wordt begeleid. Je maakt op een fijne manier kennis met onze medewerkers en je kunt op je gemak wennen aan onze gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Kunnen wij je helpen?

Ben jij je op zoek naar een bedrijf dat je helpt doormiddel van financiële dienstverlening in Amsterdam? Of wil je meer weten over onze dienstverlening?

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*