Financiële dienstverlening Rotterdam

AXP, jouw financiële dienstverlener in Rotterdam

Ben je ondernemer en heb je hulp nodig met je administratie, met het starten van een onderneming of met je financieringen? AXP Adviseurs levert financiële dienstverlening in Rotterdam en omgeving.

Je kunt bij ons terecht voor het complete pakket van administratieve en fiscale diensten. In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor specifieke sectoren en branches zoals sport, media, entertainmentmode en nog veel meer. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij onze vestiging in Rotterdam en vraag naar de mogelijkheden.

Kennismakingsgesprek
Financiële dienstverlening Rotterdam

Waarom AXP Adviseurs?

Bij AXP Adviseurs staat de behoefte van de klant centraal, dat is nog steeds terug te zien in onze dienstverlening. Bij alles wat we doen stellen we onszelf de vraag welk voordeel het voor onze klant oplevert. Om onze klanten volledig van dienst te kunnen zijn, kijken we niet alleen naar cijfers, maar verdiepen we ons in de branches waarin zij werkzaam zijn.

We richten onze diensten op maat in, afgestemd op de adviesbehoefte van onze klanten. Aangezien onze klanten veelal werkzaam zijn in specifieke branches en internationaal actief zijn, is het belangrijk dat we ons hierin verdiepen. Daarnaast zijn we ook altijd op de hoogte van de nieuwste internationale wet- en regelgeving.

Financiële dienstverlening Rotterdam

Onze innovatieve dienstverlening maakt het verwerken van de administratie steeds eenvoudiger. Het aanleveren en verwerken van facturen gaat geheel digitaal, dit is voor ons makkelijk, maar voor jou helemaal. Je kunt overal ter wereld je facturen en bonnen uploaden. Wij verwerken deze vanuit ons kantoor of bij jou op locatie, net wat je zelf wilt. Door dit systeem kunnen we onze kosten laag houden en houden we meer tijd over voor diensten die er echt toe doen. Een ander groot voordeel van onze innovatieve dienstverlening is dat je op afroep gebruik kunt maken van onze diensten. Dit is een stuk voordeliger dan wanneer je een boekhouder in loondienst hebt.

Onze financiële dienstverlening en onze klanten

Momenteel bedienen we ruim zeshonderd klanten, allen actief in uiteenlopende sectoren. Hierbij bestaat onze dienstverlening uit een compleet pallet van administratief en fiscaal advies voor MKB ondernemers en in het bijzonder DGA’s. Zo begeleiden we onder meer start-ups, optimaliseren al gevestigde bedrijven en bieden we ondersteuning aan middelgrote ondernemingen, bijvoorbeeld bij het voorbereiden van de wettelijke accountantscontrole of audit. Tevens hebben we ervaring met overnames, financieringen en herstructureringen.

Naast al deze werkzaamheden, begeleiden we ook internationale bedrijven. Het gaat hier met name om ondernemers uit de VS en UK die een vestiging willen opzetten in Nederland. Wij onderscheiden ons van grote advieskantoren met onze pragmatische en vooral oplossingsgericht dienstverlening, in plaats van het vragen van hoge fees in ruil voor weinig service.

Tot slot leggen we met onze derde grote adviespraktijk de focus op creatieve ondernemers, zowel nationaal als internationaal. Het gaat hier bijvoorbeeld om influencers, artiesten, event organisatoren, media- en productiebedrijven, festivals en grootschalige sportwedstrijden. Met AXPformodels zijn we marktleider op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening voor internationale  fashionmodellen.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel ondernemers zijn ontevreden over de dienstverlening van hun administratiekantoor, maar stappen toch niet over naar een nieuw kantoor vanwege de rompslomp die bij de overgang komt kijken. De medewerkers van het nieuwe kantoor kennen u nog niet en hun werkwijze is natuurlijk net weer anders dan dat u gewend was. Misschien raken verkooporders zoek of staat de facturatie te lang stil. Er zijn genoeg redenen te bedenken om niet te veranderen.

Onze ervaringen met het ‘on-boarden’ van nieuwe klanten zijn veel positiever. Iedere nieuwe klant wordt door een welkomstcomité (on-boarding team) bij de overdracht begeleid. Zij maken u snel vertrouwd met onze medewerkers en onze gebruikersvriendelijke systemen. Probleemloos overstappen, op elk moment!

Kunnen wij je helpen?

Ben jij je op zoek naar een ervaren bedrijf dat financiële dienstverlening levert in Rotterdam en dat je kan helpen met al jouw financiële vraagstukken? Wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je een afspraak maken?

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*