Fiscaal advies bij AXP Amsterdam

Neem contact op

Fiscaal advies in Amsterdam

Fiscale zaken en ondernemen gaan hand in hand. Ons vak is om jou als ondernemer hierin te ondersteunen. Van belasting besparen en bezwaarschriften tot het beperken van risico’s, ons team van gedreven financieel administratieve medewerkers, assistent accountants, belastingadviseurs en relatiebeheerders staat voor jou klaar.

AXP Adviseurs uit Amsterdam neemt al jouw vraagstukken uit handen en biedt fiscaal advies op maat. Of dat nu gaat om zaken die gerelateerd zijn aan de aangifte vennootschapbelasting, de toepassing van de innovatiebox of het benutten van fiscale verliezen. Kortom, met AXP heb je een adviseur voor het leven. Zelf ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam.

Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

Mail Jorrit

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Ons advies- en administratiekantoor in Amsterdam

AXP Adviseurs is gespecialiseerd in administratieve- en fiscale diensten voor MKB ondernemers en DGA’s. Dit doen we voor branches als advocatuur, IT, vastgoed en nog veel meer. Wij zijn er om je te ondersteunen bij overnames, herstructureringen en financieringen. Ook als je op internationaal niveau actief bent kun je bij ons terecht. Wij zijn te allen tijde op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving in zowel binnen- als buitenland.

Als advies- en administratiekantoor in Amsterdam kijken we graag vooruit en richten we ons op innovatie. Daarom hebben we de aanlevering van verwerking van de administratie volledig gedigitaliseerd. Dit betekent dat je waar en wanneer je maar wilt bonnen en facturen kunt uploaden. Daarnaast is het zo voor ons mogelijk om, indien gewenst, bij jou op locatie te werken. Verder heb je de mogelijkheid om op afroep van onze diensten gebruik te maken. Op deze manier houden we extra veel tijd over om je te ondersteunen bij zaken die er écht toe doen.

Bespaar tijd én geld

Naast fiscaal advies, kunnen nationale en internationale MKB ondernemingen ook voor kwalitatieve administratieve dienstverlening en bedrijfsadvies bij ons terecht. Ben je als start-up op zoek naar begeleiding? Of zou je graag advies willen bij een bedrijfsoverdracht? Dag in dag uit helpen we je graag om je verwachtingen te overtreffen. Wij zetten namelijk dat ene extra stapje.  Dit betekent dat we je ook ondersteunen bij diverse ondernemersvraagstukken, zoals financieringen en herstructurering. Daarnaast voorzien we DGA’s van gedegen (fiscaal) advies. De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor unieke sectoren en branches. Hierbij staat jouw adviesvraag te allen tijde centraal.

Ben jij een échte ondernemer op zoek naar een advieskantoor in Amsterdam? Kom eens langs!

Fiscaal advies nodig?
AXP uit Amsterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en advieskantoor in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*