Fiscaal advies bij AXP Rotterdam

Neem contact op

Fiscaal advies in Rotterdam

De relatie tussen ondernemen en fiscale zaken zijn erg belangrijk. Voor jou als ondernemer zullen wij jou hier altijd hulp bij bieden. Ons team bestaande uit gemotiveerde medewerkers, zoals financieel administrateurs, assistent-accountants, belastingadviseurs en relatiebeheerders, staat altijd voor jou klaar om te helpen. Van het besparen van belastingen, tot het indienen van bezwaarschriften en het beperken van risico’s.

Doordat AXP Adviseurs uit Rotterdam fiscaal advies op maat biedt nemen zij al je twijfels bij je weg. Als ondernemer heb je met AXP altijd een betrouwbare adviseur bij de hand, ongeacht of het om de toepassing van de innovatiebox, de aangifte van de vennootschapsbelasting of het benutten van fiscale verliezen gaat. Oftewel, bij AXP kies je voor een adviseur waar jij levenslang dankbaar voor bent. Zelf achterkomen? Kom eens langs bij ons in Rotterdam!

AXP Adviseurs

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Ons advies- en administratiekantoor in Rotterdam

Wij van AXP Adviseurs zijn gespecialiseerd in administratieve en fiscale diensten voor MKB ondernemers en DGA’s. Dit doen we in diverse branches, waaronder advocatuur, IT, vastgoed en nog veel meer. Wij staan hen bij in zaken als overnames, herstructureringen en financieringen, zowel binnenlandse als internationale aangelegenheden. Wij houden ons continu op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving zowel binnenlands als buitenlands.

Wij als advies- en administratiekantoor in Rotterdam hechten waarde aan innovatie en blikken graag vooruit. Daarom hebben wij de verwerking van administratie geheel geautomatiseerd. Dit betekent dat je documenten zoals bonnen en facturen op elk moment kunt uploaden. Wij bieden ook de mogelijkheid om, als dit wenselijk is, bij jou op locatie te werken. Bovendien kun je op elk moment gebruikmaken van onze diensten. Hierdoor krijgen wij meer tijd om je te ondersteunen bij belangrijke zaken.

Bespaar tijd én geld

Naast dat wij fiscaal advies bieden, kan je bij ons als MKB onderneming ook terecht voor kwalitatieve administratieve dienstverlening en bedrijfsadvies.  Of je nu op zoek bent naar ondersteuning als start-up of bij bedrijfsoverdrachten, wij zetten graag een extra stapje om je voorspellingen te overtreffen. Dit omvat hulp bij verschillende ondernemersuitdagingen, zoals financieringen en herstructureringen. Ook bieden we betrouwbaar (fiscaal) advies voor DGA’s. We hebben jarenlange ervaring en specialisatie in innovatieve dienstverlening voor unieke branches en sectoren. Dit garandeert dat jouw adviesbehoefte altijd centraal staat.

Ben je een echte ondernemer op zoek naar een adviesbedrijf in Rotterdam? Neem een kijkje!

Fiscaal advies in Rotterdam?
AXP helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en advieskantoor in Rotterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Wijnhaven 17 3011 WH, Rotterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam, 

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*