Fiscaal advies

Neem contact op

Fiscaal advies op maat van AXP

Inmiddels alweer ruim twintig jaar biedt AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers, fiscaal advies op maat aan ondernemers en helpen we hun ondernemingssucces te realiseren. Punt. We zouden het hierbij kunnen laten, maar dat is niet hoe wij te werk gaan. Wat ons onderscheidt van de concurrent? Wij zetten nét dat ene stapje extra. Wij zijn een kei in luisteren en deinzen er niet voor terug om soms lastige vragen te stellen. Elke onderneming is immers uniek. Door onze aanpak zijn onze adviezen helder en integer en niet per se altijd wat de klant verwacht of wil horen.

Waar wij dan zoal over adviseren? Het antwoord is simpel: je kunt het zo gek niet bedenken of wij helpen je erbij. Door het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben, durven zijn om advies te vragen over de onzekerheden die voorkomen in het leven van een ondernemer. Wil jij ook fiscaal advies van een professional? Kom een keertje langs!

fiscaal advies van AXP Adviseurs

Waarom kiezen voor AXP?

Onze deskundige medewerkers hebben al jarenlange ervaring met de verwerking van administratie én het adviseren van ondernemers in diverse branches. De oprichters van AXP hadden het streven om een kantoor te worden waarbij de adviesbehoefte van de klant altijd centraal staat in de dienstverlening. Vandaag de dag is dat nog steeds de kern van onze service. Om onze klanten optimaal te kunnen adviseren, kijken we verder dan alleen de cijfertjes. Daarom verdiepen we ons grondig in de sectoren waar onze klanten werkzaam zijn. Veel van hen zijn werkzaam in specifieke branches, zoals vastgoed, IT en advocatuur. Door de complexe administratie die hierbij komt kijken, is het van belang om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in die sectoren. Daarnaast zijn veel klanten op internationaal niveau actief. Daarom weten onze medewerkers alles over de wet- en regelgeving van zowel binnen- als buitenland. Elke ondernemer is uniek. We richten onze diensten dan ook op maat in, zodat we voor elke ondernemer een passend advies hebben, ook voor jou!

Wij adviseren en begeleiden onder meer (startende) ondernemers, DGA’s en internationale ondernemingen. Naast fiscaal advies op maat, adviseren we ook op het gebied van bedrijfsopvolging en bedrijfsovernames, financieringsaanvragen, herstructureringen, (re)emigraties en financial planning. Bovendien staan wij pragmatisch, pro-actief en met gezond verstand naast onze klanten met raad en daad.

Hulp nodig?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van fiscaal advies op maat? Of wil je meer informatie over onze andere diensten? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*