Fiscaal adviseur Amsterdam

Neem contact op

Fiscaal advies in Amsterdam

Fiscale zaken gaan hand in hand met ondernemen. Onze core business is om hierin ondersteuning te bieden. Van belasting besparen en bezwaarschriften tot het beperken van risico’s, ons team van gedreven financieel administratieve medewerkers, assistent accountants, belastingadviseurs en relatiebeheerders staat voor jou en jouw bedrijf klaar.

Administratie- en advieskantoor AXP uit Amsterdam neemt als jou administratieve en fiscale vraagstukken uit handen en biedt advies op maat. Dit kan gaan om zaken die gerelateerd zijn aan de aangifte vennootschapbelasting, de toepassing van de innovatiebox of het benutten van fiscale verliezen. Oftewel, met AXP heb je een fiscaal adviseur in Amsterdam voor het leven. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam.

Jorrit-Bakkum

Jorrit Bakkum, vestigingsdirecteur Amsterdam

Mail Jorrit

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Ons advies- en administratiekantoor in Amsterdam

Wij zijn specialist in administratieve- en fiscale diensten voor MKB ondernemingen en DGA’s. Onze klanten bevinden zich onder meer in sectoren als advocatuur, IT, vastgoed en nog veel meer. Kies je voor AXP, dan kun je rekenen op ondersteuning bij overnames, herstructureringen en financieringen. Ben je op internationaal niveau actief? Ook dan kun je bij ons terecht. Al onze medewerkers zijn te allen tijde op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving in zowel binnen- als buitenland.

Als advies- en administratiekantoor in Amsterdam kunnen we niets anders doen dan onze blik vooruit richten, met innovatie in ons achterhoofd. Precies om die reden hebben we ervoor gezorgd dat de verwerking van de administratie compleet is gedigitaliseerd. Jij kunt dus, waar en wanneer je maar wilt, bonnen en facturen uploaden. Bovendien wordt het zo voor ons mogelijk om, indien gewenst, bij jou op locatie te werken. Verder heb je bij ons de keuze om op afroep van onze diensten gebruik te maken. Hierdoor houden we extra veel tijd over voor zaken die er écht toe doen.

Bespaar tijd én geld

AXP is er niet alleen maar voor fiscaal advies. Als nationale en internationale MKB onderneming kun je ook gebruikmaken van onze kwalitatieve administratieve dienstverlening of bedrijfsadvies. Ben je bijvoorbeeld als start-up op zoek naar begeleiding bij de eerste paar stappen? Of wil je advies op het gebied van bedrijfsoverdrachten? Elke dag opnieuw werkt ons team nauw met jou samen om je verwachtingen te overtreffen. Wij zetten namelijk graag dat ene stapje extra. Dit betekent dat we je ook ondersteunen bij diverse ondernemersvraagstukken, zoals financieringen en herstructurering.

Ook DGA’s kunnen bij ons terecht voor gedegen advies. De afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor unieke sectoren en branches. Hierbij staat jouw adviesvraag centraal, altijd. Ben jij een échte ondernemer op zoek naar een advieskantoor in Amsterdam? Kom eens langs!

Fiscaal adviseur in Amsterdam nodig?
AXP helpt je graag!

Ben je op zoek naar een fiscaal adviseur in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*