Fiscale dienstverlening

Fiscale diensten

Gaat het om belastingzaken, dan wil je als ondernemer natuurlijk zo min mogelijk belasting betalen en (fiscale) risico’s zoveel als mogelijk beperken. Kortom: je wilt je belastingzaken goed geregeld hebben. Gelukkig voor jou is het verzorgen van jouw administratie als MKB onze core business.

Advies- en administratiekantoor AXP vertaalt jouw wensen naar concrete adviezen en actiepunten. Hiervoor zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving omtrent belastingtechnische vraagstukken. Kies je voor AXP, dan kun profiteer je van expertise en toepassing van de laatste fiscale regels, met een optimale positie als resultaat. Onze service ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Neem contact op
administratie mkb

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Onze fiscale dienstverlening

Naast fiscaal advies, bestaat onze dienstverlening uit diverse werkzaamheden waardoor je kostbare tijd en geld bespaart. Wij verzorgen voor jou onder andere:

Aangifte
omzetbelasting

Ben je ondernemer, dan ben je verplicht om opgave te doen over je omzetbelasting. Dit kun je doen per maand, per kwartaal of per jaar. Vaak wordt dit pas laat gedaan, vooral om dat het een tijdrovende klus is. Je kunt daarom je BTW-aangifte door ons laten regelen. Wij verwerken je administratie, verzenden je aangifte en houden je financiële administratie keurig op orde.

Aangifte vennootschpasbelasting

Als eigenaar van een BV of NV (soms ook stichtingen en verenigingen) moet je voor je organisatie aangifte vennootschapsbelasting doen. Hierbij ben je verplicht om jaarstukken aan te leveren bij de Kamer van Koophandel. Dit traject kunnen wij voor je uit handen nemen en zo zorgen we ervoor dat jouw VPB volledig voldoet aan de eisen.

Aangifte
loonbelasting

Je bent verplicht iedere maand (of iedere vier weken) de aangifte voor de loonheffingen te doen. Er worden hier regelmatig dingen in gewijzigd, waardoor de aangifte loonbelasting een behoorlijke uitdaging kan zijn. Gelukkig voor jou kun je dit door ons uit handen laten nemen. Handig, want zo houd jij meer tijd over voor doen waar je echt goed in bent: ondernemen.

Aangifte
dividendbelasting

Krijg je dividend uitgekeerd, dan moet je er op tijd voor zorgen dat je dividendbelasting betaald aan de Belastingdienst. Loop je hiermee achter, dan kan dit fikse boetes als gevolg hebben. Samen met jou kijken we of en in hoeverre je in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vrijstelling of de teruggave van de dividendbelasting.

Aangifte
inkomstenbelasting

Ook voor de aangifte inkomstenbelasting kun je bij AXP Adviseurs terecht. Want ben je voor de inkomstenbelasting een ondernemer, dan heb je mogelijk recht op diverse aftrekposten. Hiermee zou je flink wat geld kunnen besparen. Benieuwd of jij hier voor in aanmerking komt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vermogensbelasting en schenkingsrecht

Naast dat we je de nodige ondersteuning bieden bij het doen van Belastingaangiften, kun je bij ons ook terecht voor de aangifte vermogensbelasting, successie-en schenkingsrecht. Hier zijn best nog wat regels aan verbonden en als je hier niet voldoende van op de hoogte bent, kan dit behoorlijk complex zijn. Wij helpen je hier graag bij.

Overleg met de Belastingdienst

Bij AXP kun je ook terecht voor begeleiding bij fiscale boekenonderzoeken of het onderhandelen met de Belastingdienst. Wij staan je bij tijdens alle fases van het traject. Wil je hiervoor gebruikmaken van de diensten van een specialist, dan schakelen wij een fiscalist uit ons netwerk in.

Optreden in beroepsprocedures

Soms is het nodig dat je moet optreden in bezwaar- en beroepsprocedures. Hiervoor maken we gebruik van een uitgebreid netwerk fiscalisten en advocaten. Op deze manier kunnen wij bijdragen bij aan actuele kennis en het beste resultaat voor jouw procedure.

Financieel advies nodig?
AXP helpt je graag!

Ben jij als MKB op zoek naar een administratie- en advieskantoor waar je op kunt bouwen? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag!

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*