Fiscalist Amsterdam Centrum

AXP, jouw fiscalist in Amsterdam Centrum

Ben jij een ondernemer en op zoek naar een fiscalist in Amsterdam Centrum die jou kan ondersteunen bij administratieve en fiscale vraagstukken? AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers in Rotterdam en Amsterdam, staat voor je klaar. Of je nu (recent) een eigen onderneming bent gestart, je vragen hebt over een bedrijfsovername of het doen van belastingaangifte, onze ervaren en deskundige adviseurs weten precies hoe ze jou optimaal van dienst kunnen zijn.

Ons streven: een fiscalist waarbij de behoefte van jou als klant altijd centraal staat. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij onze vestiging in Amsterdam.

Kennismakingsgesprek
Financiële dienstverlening Rotterdam

Wat doen wij als fiscalist

Wij beginnen met een uitgebreid overzicht van de belastingzaken die je geregeld moet hebben, zoals:

  • Inkomstenbelasting. Dit is de belasting je betaalt over je inkomen. Voor ondernemers is dit anders dan voor particulieren.
  • Omzetbelasting. Over je omzet betaal je belasting. Hiervoor moet je btw-aangifte doen.
  • Vennootschapsbelasting. Van toepassing wanneer je een besloten- of naamloze vennootschap hebt.
  • Dividendbelasting. Heb je een vennootschap, dan ben je verplicht om belasting te betalen over je dividend. Dit is de opbrengst uit aandelen of winst van de onderneming.

Het zelf doen van belastingaangifte is vaak complet. Het vraagt actuele kennis en ervaring. Daarom zij wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorgen zo dat jouw belastingaangiften op tijd en met de juiste kennis worden ingevuld.

Profiteren van belastingvoordeel

Schakel je een fiscalist in, dan profiteer je van verschillende belastingvoordelen. Volgens de Belastingdienst heb je zelf de verantwoording om je belastingzaken inzichtelijk te maken, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Persoonlijk en deskundig advies is hierin essentieel. Als ondernemer heb je namelijk recht op bepaalde fiscale voordelen, zoals aftrekposten. Heb je hier geen goed overzicht, dan kun je dit ook niet invullen bij je aangifte, ofwel je laat je eigen geld liggen. Wij helpen je graag met het in kaart brengen hiervan.

Kies je voor belastingadvies, dan profiteer je niet alleen van verschillende voordelen, maar scheelt het je ook nog eens een hoop tijd. Wanneer je zelf moet uitzoeken waar je allemaal recht op hebt, kan hier veel werk in gaan zitten. Gelukkig voor jou zijn belastingzaken onze core business en weten wij precies waar we op moeten letten.

Kom in contact

Waarom AXP adviseurs?

Door onze jarenlange ervaring mogen we inmiddels wel zeggen dat we ervaren en deskundige adviseurs zijn. Kenmerkend aan ons is dat we altijd net dat stapje extra zetten. Wij kijken bijvoorbeeld niet alleen maar naar de cijfertjes, maar verdiepen ons ook in de branche waarin jij werkzaam bent.

Veel van onze klanten werken in de sport, media, evenementen of mode. Hier is er vaak sprake van complexere administratie. Bovenal zijn veel van hen werkzaam op internationaal niveau. Daarom is ons team altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen- als buitenland.

Onze innovatieve dienstverlening maakt het verwerken van de administratie niet alleen eenvoudig voor ons, maar ook voor jou als klant. De aanlevering en verwerking van facturen en bonnen is volledig gedigitaliseerd. Zo kun je altijd je administratie aanleveren, waar je ook bent.

Daarnaast kunnen we op deze manier de kosten laag houden én hebben we meer tijd over om je te ondersteunen bij zaken die écht belangrijk zijn. Tot slot is het mogelijk om van onze diensten gebruik te maken op afroep. Voor jou is dit een stuk voordeliger dan wanneer je een vaste fiscalist in dienst neemt. Vindt je portemonnee ook leuk.

Overstappen van fiscalist

Veel ondernemers zijn niet tevreden over de dienstverlening van hun huidige fiscalist. Toch kiezen ze ervoor om de overstap niet te maken omdat ze bang zijn voor de vermeende rompslomp die hierbij komt kijken. Bij AXP is overstappen geen gedoe.

Onder begeleiding van ons professionele on-boarding team profiteer je van een prettiger overstap. Je maakt kennis met onze medewerkers en krijgt de tijd om te wennen aan onze gebruiksvriendelijke systemen. Zo kun je probleemloos oplossen, wanneer jij maar wilt!

Fiscalist in Amsterdam Centrum: AXP Adviseurs

Fiscalist in Amsterdam Centrum?
AXP Adviseurs staat voor je klaar!

Ben jij op zoek naar een fiscalist in Amsterdam Centrum? Of wil je meer informatie over onze diensten? Het team van AXP Adviseurs staat voor je klaar.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*