Fiscalist Rotterdam

Neem contact op

Fiscalist Rotterdam

Jij bent als ondernemer op zoek naar een deskundige en betrouwbare fiscalist in Rotterdam, maar weet niet goed waar je moet beginnen. Je zoektocht is officieel afgelopen. Bij AXP Adviseurs, hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers, bieden we je een totaalpakket op het gebied van administratieve en fiscale vraagstukken. Wij helpen je graag waar nodig. Ben je bijvoorbeeld recentelijk een eigen onderneming gestart, overweeg je een bedrijfsovername of ben je simpelweg op zoek naar advies? Ons team van adviseurs staat voor je klaar.

Fiscalist Rotterdam

Waarom AXP Adviseurs?

Onze eerste vestiging opende in 1999 haar deuren in Rotterdam. Hierbij hadden we het streven op de verwachtingen van onze klanten elke dag opnieuw te overtreffen. Vandaag de dag is de adviesbehoefte van onze klanten nog steeds de kern van onze dienstverlening. Na jaren van succes en groei, hebben we inmiddels ook een kantoor mogen opnemen in Amsterdam.

In al die jaren hebben we ons gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening voor unieke branches en sectoren. Hierbij onderscheiden we ons van de concurrent door net dat ene stapje extra te zetten. We kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de cijfers, maar verdiepen ons ook grondig in de sector waarin jij werkzaam bent. Een groot deel van onze klanten is actief in de sportentertainment en mode. In deze branches is er veelal sprake van een complexe administratie. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn onze adviseurs te allen tijde op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen- als buitenland.

Kies je voor AXP, dan zul je merken dat onze innovatieve dienstverlening diverse voordelen biedt. Zo kun je waar en wanneer je maar wil bonnen en facturen uploaden. Om dit mogelijk te maken, hebben we de aanlevering en verwerking van de administratie volledig gedigitaliseerd. Op deze manier kunnen we niet alleen de kosten laag houden, maar hebben we meer tijd over om jou te begeleiden bij zaken die écht belangrijk zijn. Bovendien is het mogelijk om op afroep gebruik te maken van onze dienstverlening. Schakel ons gewoon in wanneer je ons nodig hebt! Dit is een stuk voordeliger dan het in dienst hebben van een fiscalist in loondienst.

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Er zijn veel ondernemers die niet tevreden zijn over de dienstverlening van hun huidige fiscalist. Toch durven zij de overstap naar een ander niet te maken omdat ze bang zijn voor de rompslomp die hierbij komt kijken. Gelukkig voor jou is overstappen bij AXP geen enkel probleem. Tijdens je overstap wordt je door ons vakkundige on-boarding team begeleidt zodat je er niet alleen voor staat. Op deze manier kun je op een prettiger manier kennis maken met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Overstappen zonder gedoe, wanneer je maar wilt!

Kunnen wij je helpen?

Ben jij op zoek naar een fiscalist in Rotterdam? Of wil je meer informatie over onze diensten?

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*