Jaarrekening uitbesteden

Jaarrekening uitbesteden

De jaarrekening is het formele sluitstuk van een boekjaar. Voor het opstellen gelden dan ook strenge richtlijnen en wettelijke vereisten. Daardoor kan het veel tijd in beslag nemen. Zou jij daarom graag de jaarrekening uitbesteden aan een professional? AXP Adviseurs is er voor jou. Zo kun jij je richten op waar je echt goed in bent, namelijk ondernemen! Naast de formele afronding van de jaarrekening, bespreken we ook waar ruimte is voor verbetering en hoe dit doorgevoerd kan worden. Zo wordt de jaarrekening een stuk interessanter.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden.

Contact met AXP
Jaarrekening uitbesteden

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Geld besparen met de jaarrekening

Naast dat het opstellen van de jaarrekening vrij complex kan zijn, kost het ook enorm veel tijd en daardoor ongemerkt geld. Er moet immers personeel aanwezig zijn om de jaarrekening te maken en deze vervolgens in zijn geheel te controleren. Maar wat als je zelfstandig ondernemer bent of weinig tot geen personeel hebt? Dan moet je alles zelf uitvoeren. En zelfs als je organisatie wél groot genoeg is, kun je je tijd beter besteden.

Onvoorziene uitgaven aan personeel en extra werkzaamheden kan resulteren in minder winst. Kies er daarom voor om je jaarrekening uit te besteden aan AXP. Wij helpen jou om weer aan het ondernemen te gaan zonder dat de jaarrekening hieronder lijdt. Handig, want zo houd je de financiële status van het bedrijf ook op pijl.

Vestiging RotterdamVestiging Amsterdam

De services van AXP

Met onze jarenlange ervaring in en kennis van zowel jaarrekeningen als salarisadministraties en andere financiële zaken, zijn wij met recht experts op financieel gebied te noemen. Wij helpen en ondersteunen jou met de financiën waar dat nodig is. Dit kan zijn het maken en indienen van je jaarrekening tot het uit handen nemen van de volledige administratie.

Op zoek naar gedegen bedrijfsadvies?
AXP Adviseurs helpt je graag!

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl
+31 (0)20 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*