Management consultancy in Amsterdam

Management consultancy bij AXP Amsterdam

Ben je op zoek naar pasklaar advies voor jouw bedrijf? Dan zit je bij ons verkeerd. Wij geloven namelijk dat elke ondernemer uniek is. Je bent niet zomaar in een hokje te plaatsen en bedrijfsadvies al helemaal niet. Management consultancy bij AXP Amsterdam begint dan ook met elkaar beter leren kennen. Alleen zo kunnen we bedrijfsadvies op maat geven.

Of je nu van plan bent om een bedrijf over te nemen, je als ondernemer voor een grote uitbreiding staat of twijfelt over de volgende te nemen stap, wij staan voor je klaar. Wat voor vraagstuk je ook hebt, AXP helpt je graag met het realiseren van jou ondernemingssucces. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij onze vestiging in Amsterdam.

Kennismakingsgesprek
AXP Adviseurs management consultancy amsterdam

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Management consultancy: waarom ook jij bedrijfsadvies wilt

Als ondernemer krijg je regelmatig te maken met verschillende uitdagingen. En of die nu klein of groot zijn, beide vragen ze om een oplossing. In de meeste gevallen hebben deze uitdaging te maken met strategische of tactische keuzes die je ooit voor je bedrijf hebt gemaakt. Door een heldere strategie te formuleren, heb je een stevig handvat voor het nemen van besluiten binnen jouw onderneming.

AXP is dé sparringpartner voor DGA’s, MKB bedrijven en groter. Wij helpen je graag bij het vormgeven van een lange termijnvisie en -strategie. Daar houdt onze dienstverlening echter niet op. Er zijn namelijk veel bedrijven die te maken hebben met een kloof tussen het vormgeven en het uitvoeren van de strategie. Onze aanpak zorgt ervoor dat ze kloof niet ontstaan, dan wel verdwijnt.

Hoe we dit doen? Door voor jouw onderneming een duidelijke strategie te formuleren, die te behalen is aan de hand van een helder stappenplan. Het delen van kennis is bij het opstellen van een bedrijfsstrategie van groot belang. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om een duidelijk, kwalitatief en duurzaam ondernemingsplan op te stellen.

Consultancy in Amsterdam bij AXP Adviseurs

AXP inschakelen

Wij bieden een breed scala aan diensten aan die aansluiten op jouw behoeften. Met het vertrouwen dat wij bij onze klanten genieten, gaan wij graag met jou in gesprek over strategieontwikkeling, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername of reorganisatie. Ons team van bedrijfskundigen, financieel adviseurs, belastingadviseurs en marketeers bundelt hun expertise om jou optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij brengen verschillende vakgebieden samen, waaronder financieel en fiscaal management, organisatieadvies, governance, commercie, HRM, innovatie, operationeel en tactisch management en strategische marketing.

Naast het geven van bedrijfsadvies en kortlopende consultancy trajecten, kun je bij ons ook terecht voor coach trajecten in abonnementsvorm. Door één dag per week, per maand of per kwartaal samen met jou te sparren, werken we op een structurele en planmatige wijze om jouw doelen te behalen.

Consultancy in Amsterdam?
AXP Adviseurs helpt je graag!

Ben je op zoek naar een administratie- en advieskantoor in Amsterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Gatwickstraat 33, 1043 GL Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 (0)20 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*