MKB administratie

Administratie MKB uitbesteden

Als op-en-top ondernemer is het logisch dat jij wilt doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen. Helaas voorkom je niet dat je te maken krijgt met diverse belastingen, administratieve verplichtingen, regelingen en voordelen. Gelukkig voor jou is het verzorgen van jouw administratie als MKB onze core business.

Hierin denken wij graag met je mee, zodat je precies krijgt wat aansluit bij jouw bedrijf. Kortom, met AXP heb je een administrateur voor het leven. Onze service ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Neem contact op
administratie mkb

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Uitbesteden is goedkoper

AXP is er om jouw volledig te ontzorgen op het gebied van administratieve en fiscale vraagstukken. Dit kan vanuit onze kantoren in Amsterdam of Rotterdam, maar kan ook bij jou op locatie. Inmiddels is de tijd van de klassieke boekhouder voorbij. Steeds meer ondernemers kiezen er namelijk voor om gebruik te maken van de diensten van een externe adviseurs. Het kan hierbij gaan om hulp bij het doen van belastingaangiften of het maken van management rapportages.

Kies je voor AXP, dan zul je zien dat onze professionals je meer rendement opleveren en minder kosten dan een boekhouder in loondienst. Ben je op zoek naar tijdelijke vervanging van administratieve medewerkers? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij zijn niet afhankelijk van één bepaald systeem, maar hebben kennis van verschillende administratieve software, zoals Twinfield, Exact, Unit4, Visma en Snelstart.

Informatie

Voor ondernemers is informatie van levensbelang. Daarom wordt onze dienstverlening speciaal afgestemd op jouw informatiebehoefte. Hierbij houden we altijd rekening met de strategische en operationele aspecten.

Bij AXP hebben we altijd vooruit gelopen met de toepassing van innovatieve software. Zo gebruiken we voor het verzamelen en verwerken van administratieve data XML koppelingen, waardoor de informatie snel én tegen lage kosten beschikbaar is, anytime.

Financieel advies nodig?
AXP helpt je graag!

Ben jij als MKB op zoek naar een administratie- en advieskantoor waar je op kunt bouwen? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag!

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*