MKB adviseur

Bij AXP, dé adviseur voor MKB ondernemingen, kun je je volledige administratie uitbesteden. Ook ondersteunen we je bij al jouw administratieve en fiscale vraagstukken. Ben je recent een eigen onderneming gestart, op zoek naar (financieel) advies of kun je wel wat hulp gebruiken bij het doen van de belastingaangifte? Wat je vraag ook is, ons team staat voor je klaar.

Ons streven: een adviseur waarbij de behoefte van jou als klant altijd centraal staat. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij onze vestiging in Amsterdam of Rotterdam.

Kennismakingsgesprek
mkb adviseurs AXP in Amsterdam en Rotterdam

Waarom AXP Adviseurs?

AXP opende in 1999 haar eerste kantoor in Rotterdam. We groeiden hard en dus kwam er zeven jaar later een vestiging in Amsterdam bij. Inmiddels hebben we ons gespecialiseerd tot dé innovatieve dienstverlener voor bepaalde sectoren en branches, zoals sport, media en entertainment en mode. In deze branches is er vaak sprake van een complexe administratie. Daarom zijn onze adviseurs te allen tijden op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen- als buitenland. Bovendien kijken we verder dan alleen naar de cijfers en verdiepen we ons altijd nauwkeurig in de sectoren waar onze klanten werkzaam zijn.

Met onze innovatieve dienstverlening profiteer je van verschillende voordelen. Zo kun je bij ons waar je ook maar bent je bonnen en facturen uploaden. We hebben de aanlevering en verwerking van de administratie namelijk compleet gedigitaliseerd. Op deze manier houden we de kosten laag en hebben we de mogelijkheid om, als je dit wilt, onze werkzaamheden bij jou op locatie uit te voeren.

Ook kun je op afroep gebruikmaken van onze diensten. De klassieke, vaste boekhouder is dus overbodig geworden. Ons team levert je meer rendement op en kost minder dan een adviseur in loondienst! Zo kunnen we ondersteunen bij zaken die écht belangrijk zijn!

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Er zijn heel wat ondernemingen die niet tevreden zijn over de dienstverlening van hun huidige adviseur. Toch durven ze vaak niet de overstap te maken, omdat er zoveel rompslomp bij komt kijken. Bij AXP kun je overstappen zonder gedoe. Je wordt bij de overdracht persoonlijk begeleid door ons on-boarding team, waardoor je er niet alleen voor staat. Zij laten je kennis maken met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Hierdoor kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Hulp nodig?

Ben jij als MKB onderneming op zoek naar een adviseur? Of heb je een vraag over onze dienstverlening? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*