MKB adviseur

Neem contact op

Ben jij een échte ondernemer? Dan wil je je natuurlijk vooral bezighouden met waar je goed in bent: ondernemen! Wij begrijpen dat als geen ander. Bij AXP, dé adviseur voor MKB ondernemingen, kun je je volledige administratie uitbesteden. Daarnaast ondersteunen we je bij je administratieve en fiscale vraagstukken. Wij richten ons niet alleen op MKB ondernemingen, maar ook op DGA’s en startende ondernemers. Ben je recent een eigen onderneming gestart, ben je op zoek naar (financieel) advies wilt inwinnen of kun je wel wat hulp gebruiken bij het doen van belastingaangifte? Wat je vraag ook is, ons team staat voor je klaar. Door onze grote passie voor het ondernemerschap, helpen we graag andere ondernemers bij het verwezenlijken van hun droom. Jouw adviesbehoefte is hierbij het allerbelangrijkst. Dit was al zo sinds de opening van ons eerste kantoor en vandaag de dag is dat nog niks veranderd. Wij lopen namelijk nét een stukje harder voor onze klanten dan de rest en dat merken ze!

mkb adviseur

Waarom AXP Adviseurs?

AXP opende in 1999 haar eerste kantoor in Rotterdam. We groeiden hard en dus kwam er zeven jaar later een vestiging in Amsterdam bij, gevolgd door nog een kantoor in New York voor onze klanten die ook internationaal werkzaam zijn. Inmiddels hebben we ons gespecialiseerd tot dé innovatieve dienstverlener voor bepaalde sectoren en branches, zoals sport, media en entertainment en mode. In deze branches is er vaak sprake van een complexe administratie. Er zijn immers veel verschillende elementen waar rekening mee gehouden moet worden. We willen onze klanten graag optimaal van dienst zijn. Daarom zijn onze adviseurs te allen tijden op de hoogte van de wet- en regelgeving van zowel binnen- als buitenland. Bovendien kijken we verder dan alleen naar de cijfers en verdiepen we ons altijd nauwkeurig in de sectoren waar onze klanten werkzaam zijn.

Met onze innovatieve dienstverlening profiteer je van verschillende voordelen. Zo kun je bij ons waar je ook maar bent je bonnen en facturen uploaden. We hebben de aanlevering en verwerking van de administratie namelijk compleet gedigitaliseerd. Op deze manier kunnen we de kosten laag houden en hebben we de mogelijkheid om, als je dit wilt, onze werkzaamheden bij jou op locatie uit te voeren. Ook kun je op afroep gebruikmaken van onze diensten. De klassieke, vaste boekhouder is dus overbodig geworden. Je zult merken dat ons team je meer rendement oplevert en minder kost dan een adviseur in loondienst! Daarbij zorgt het ervoor dat we je kunnen ondersteunen bij zaken die écht belangrijk zijn!

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Er zijn heel wat ondernemingen die niet tevreden zijn over de dienstverlening van hun huidige adviseur. Toch durven ze vaak niet de overstap te maken, omdat er zoveel rompslomp bij komt kijken. Bij AXP kun je overstappen zonder gedoe. Je wordt bij de overdracht persoonlijk begeleid door ons on-boarding team, waardoor je er niet alleen voor staat. Zij laten je kennis maken met onze medewerkers en gebruiksvriendelijke systemen. Hierdoor kun je probleemloos overstappen op elk moment!

Hulp nodig?

Ben jij als MKB onderneming op zoek naar een adviseur? Of heb je een vraag over onze dienstverlening? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*