MKB belastingadviseur

Neem contact op

MKB belastingadviseur

Kun je wel wat hulp gebruiken omdat je net je eigen onderneming bent gestart? Of ben je op zoek naar een kantoor dat administratieve en fiscale diensten aanbiedt en voorziet in financieel adviesAXP Adviseurs, dé MKB belastingadviseur, ondersteunt je graag bij al je administratieve en financiële vragen. Wij zijn zeer gedreven op het gebied van ondernemerschap en helpen daarom graag andere ondernemers. Al ruim twintig jaar zijn wij actief als belastingadviseur voor specifieke sectoren zoals media, sport, mode en evenementen. We hadden bij het openen van onze deuren één doel voor ogen: het centraal stellen van de adviesbehoefte van de klant. Dat is tot op de dag van vandaag nog steeds de kern van de dienstverlening van AXP.

mkb adviseurs

Waarom AXP Adviseurs?

AXP opende in 1999 de deuren van haar eerste vestiging in Rotterdam. Omdat we zo hard groeide, volgden er nog twee kantoren in Amsterdam en New York. We hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in innovatieve dienstverlening. Dit bestaat uit diverse onderdelen. De aanlevering en verwerking van bonnen en factoren gaat bijvoorbeeld volledig digitaal. We zijn door deze digitalisering flexibeler geworden. Hierdoor kunnen we ook bij jou op locatie werken. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze administratieve en fiscale dienstverlening op afroep, waardoor je niet aan een boekhouder vastzit. Daarnaast zijn veel van onze klanten internationaal actief. De vakkundige en ervaren adviseurs van AXP zijn daarom altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving in binnen- en buitenland. Ze delen graag deze kennis met jou, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De dienstverlening die wij bieden is geheel op maat en wordt op jou afgestemd. Op deze manier blijven we elke dag opnieuw je verwachtingen overtreffen!

Overstappen een gedoe? Niet bij AXP!

Veel MKB ondernemingen in Nederland willen graag overstappen naar een andere belastingadviseur, maar vinden het moeilijk om dit door te zetten. Ze zien vaak op tegen de vermeende rompslomp die daarbij komt kijken. Hierdoor blijven ze bij hun huidige adviseur, wat als gevolg heeft dat ze met een gevoel van ontevredenheid blijven zitten. Overstappen bij AXP Adviseurs gaat zonder problemen! Je maakt op een fijne manier kennis met onze medewerkers en kunt rustig wennen aan onze gebruiksvriendelijke systemen. Dit vindt plaats onder begeleiding van ons on-boarding team. Zo kun je zonder gedoe overstappen op ieder moment!

 

Hulp nodig?

Ben je op zoek naar een MKB belastingadviseur voor je administratie of voor advies? AXP Adviseurs helpt je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*