Ondernemers advies

Ondernemer en op zoek naar advies?

Als ondernemer kun je veel zelf ontdekken, dat is het leuke aan ondernemen. Toch wil je wel zeker weten dat je alle mogelijke voordelen uit je administratie haalt. Daarom geeft AXP Adviseurs ondernemers advies door middel van administratieve en fiscale diensten. Van het opstarten van een onderneming tot en met de belastingaangiftes. Voor al jouw administratieve en financiële zaken kun je terecht bij AXP Adviseurs. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Contact met AXP
ondernemers advies

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Ondernemers advies op maat

Van startende tot ervaren ondernemer, AXP is dé oplossing voor jouw bedrijf. Wij bieden ondernemers advies voor ondernemers die net beginnen of die hun bedrijf naar een volgend niveau willen brengen. Met meer dan twintig jaar ervaring en expertise kunnen wij passend advies en ondersteuning waarbij jouw bedrijf centraal staat garanderen. We inspireren en begeleiden je graag bij het realiseren van je ondernemingssucces. Bovendien staan onze specialisten klaar om je te helpen bij financiële uitdagingen.

Bedrijfsadviseur inschakelen

Welke beslissing is nou de juiste? Als ondernemer is het soms lastig om de juiste beslissingen te nemen. Bij AXP kun je terecht met vraagstukken over de groei of krimp van je bedrijf of over hoe je de beste kansen in de markt kunt benutten. Ook bij vraagstukken over hoe je toekomstbestendig kunt blijven is AXP er om je te helpen. Wij geven ondernemers advies en antwoorden waar ze wat aan hebben. Vragen die je bijvoorbeeld tegen kunt komen zijn:

  • Hoe speel ik in op de markt?
  • Hoe ben ik toekomstgericht?
  • Is mijn bedrijf nog wel sterk?
  • Hoe richt ik mijn bedrijf zo goed mogelijk in?

Meerwaarde van goed bedrijfsadvies

Een ervaren bedrijfsadviseur bezorgt je veel voordeel. Als neutrale partij kunnen we namelijk inzichten bieden die je zelf waarschijnlijk niet snel ontdekt. Daar komt bij dat organisaties vaak zelf niet precies weten welke vragen ze moeten stellen. Hier komt onze kwaliteit om de hoek kijken, door onze transparante, eerlijke en opvallende aanpak. Ondernemers advies geven, dat is wat we bij AXP Adviseurs doen.

Bel ons

Een frisse blik op je organisatie

Doordat je als ondernemer niet op alle vlakken ervaring kunt hebben, of omdat je soms te diep in de materie zit, is het lastig om problemen binnen de bedrijfsvoering te ontdekken. De bedrijfsadviseurs van AXP bieden daarbij hulp. Met een frisse, objectieve kijk kunnen ze je adviseren op verschillende gebieden zoals bedrijfsstructuur, verbetering van de processen en organisatie en ondersteuning bij veranderingen.

Om een passend en betrouwbaar advies te geven, vinden we het belangrijk om met je te praten en onderzoek te doen naar jouw bedrijf. Hierdoor kunnen we het juiste antwoord geven op specifieke vragen. Onze aanpak begint met het bekijken van de identiteit van jouw onderneming en de basisadministratie. Het uiteindelijke doel van jou als ondernemer staat altijd voorop.

Op zoek naar gedegen bedrijfsadvies?
AXP Adviseurs helpt je graag!

+31 (0)20 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*