Open sollicitatie AXP Adviseurs

Neem contact op

Geen passende vacature? Geen probleem, stuur een open sollicitatie.

Heb je geen passende vacature in ons overzicht kunnen vinden? Geen enkel probleem! Stuur ons een open sollicitatie. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw talent en gaan graag met jou in gesprek om te bespreken of er plaats is voor jou binnen onze organisatie!

Vanwege de groei van kantoor zijn we namelijk continu op zoek naar financieel administratieve medewerkers, assistent-accountants en (junior) fiscaal specialisten. Wil je doorgroeien naar relatiebeheerder, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.

Stuur jouw CV naar personeel@axp.nl. Geef aan welke functie jij ambieert.

Wij nemen spoedig met jou contact op.

Werken bij AXP Adviseurs

Vacatures vestiging Amsterdam

Financieel administratief medewerker

Vacatures vestiging Rotterdam

Financieel administratief medewerker

Stefan van Burik

Na mijn opleiding HBO Accountancy ben ik bij AXP Adviseurs aan de slag gegaan. Ik heb bij AXP een mooie ontwikkeling mogen doormaken. Ik ben nu relatiebeheerder en werk met veel plezier op de vestiging in Rotterdam.

Yara Hoogerbeets

Ik werk nu 1,5 jaar bij AXP Adviseurs. Volgend jaar rond ik mijn HBO opleiding Accountancy af. Door mijn collega’s word ik goed begeleid, waardoor ik mij kan ontwikkelen binnen AXP. Ik hoop in de toekomst nog verder bij AXP te kunnen groeien.

Leslie Besemer

Ik heb jaren met plezier als financial controller bij een internationale Rotterdamse handelsonderneming gewerkt. Mijn talenten mag ik nu bij AXP Adviseurs Rotterdam laten zien. Een erg leuk kantoor om bij te werken.

Patrick Worm

Mijn ambitie is gelijk aan die van AXP: groeien. Ik kijk er naar uit om mezelf verder op financieel, fiscaal en juridisch gebied te ontwikkelen. Met de experts van AXP Adviseurs heb ik er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Wij zijn trots op onze medewerkers en op ons werk.

Onze medewerkers maken AXP heel bijzonder. We zijn trots op hun vakmanschap, inzet en betrokkenheid. Wij zorgen ervoor dat zíj kunnen uitblinken.
Beschik jij over een leergierige houding, neem je verantwoordelijkheid, heb je een binding met ICT en zie je een verdere digitalisering als een uitdaging?
Beschik je daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb je interesse om één van onze functies in een groeiende AXP organisatie te vervullen? Stuur een open sollicitatie.
Meer over AXP Adviseurs
Financieel administratief medewerker

Je speelt een hele belangrijke rol in het administratieve proces. Je boekt de administratie van jouw klanten in. Een goede en tijdige afhandeling van jouw werkzaamheden zorgt ervoor dat de assistent accountant verder met zijn/haar werkzaamheden kan. Hierbij heb je ook geregeld contact met klanten.

Assistent accountant

Als assistent accountant stel je in teamverband jaarrekeningen en winstcijfers op en je bent de rechterhand van de relatiebeheerder. Mocht de administratie niet volledig zijn, dan los jij dit met de klant op.
Je krijgt de mogelijkheid om naar de functie van relatiebeheerder door te groeien.

Belastingadviseur

Als belastingadviseur ben je het aanspreekpunt voor collega's en klanten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verzorgen en controleren van (complexere) aangiften IB en VpB. Ook controleer je jaarrekeningen op fiscale adviespunten en
geef je klanten advies over herstructureringen, vermogens- en successieplanning en oudedagsvoorziening.

Relatiebeheerder

Als relatiebeheerder ben je de verbindende factor tussen de klant en medewerkers op kantoor. Je bouwt mee aan het succes van AXP Adviseurs door commerciële kansen in resultaat om te zetten. Door jouw uitstekende netwerk in het marktgebied van AXP Adviseurs weet je jouw klantenportefeuille verder uit te bouwen. Naast het bespreken van jaarrekeningen spar je met de klant bv. over strategie, bedrijfs- overname, bedrijfsopvolging en reorganisatie.

Wat bieden wij

De relatie met jou is net zo belangrijk als de relatie met onze klanten. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Open en informeel

We werken in een open en informele sfeer, waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn.

Salaris

Een prima salaris afhankelijk van jouw profiel en werkervaring. En natuurlijk een pensioenregeling.

Vrije Tijd

Zoals bij elk administratie - en accountantskantoor is het soms hard werken, maar overwerken doen we nooit structureel. We vinden dat je voldoende vrije tijd moet hebben voor thuis en vakantie.

Werken bij AXP Adviseurs

INFORMEEL, GASTVRIJ, AMBITIEUS, TOEGANKELIJK, ZAKELIJK, KLANTGEDREVEN, GEZELLIG, SOCIAAL, PROFESSIONEEL, PERSOONLIJKE GROEI, TEAMPRESTATIE, INNOVATIEF, KRITISCH, EERLIJK, COLLEGIAAL, SERIEUS