Opstellen jaarrekening

Neem contact op

Jaarrekening laten opstellen door AXP

De meeste ondernemers vinden de wettelijke jaarrekening maar een overbodig document en daar moet je dan ook nog geld voor betalen. Dit is een logische reactie, zeker als er niets bijzonders met een onderneming aan de hand is. Toch is het een belangrijk document om te hebben. Het is immers hét financiële verslag van jouw onderneming. AXP Adviseurs helpt je graag bij het opstellen de jaarrekening! Wij leveren je actuele en relevante management rapportages die jou als ondernemer ondersteunen bij alle beslissingen. Zo kun je het document gebruiken voor de belastingdienst, subsidieaanvragen, banken en andere financiers en natuurlijk je eigen inzicht.

Het is dus wel duidelijk, de jaarrekening als verantwoordingsdocument is nog springlevend. Is er iets bijzonders met jou of je onderneming, bijvoorbeeld het aanvragen van financieringen, echtscheiding, reorganisatie of een bedrijfsoverdracht, dan komt de jaarrekening tevoorschijn. Maar ook bij situaties waar er meerdere aandeelhouders zijn kan een moment zijn om het document er eens bij te pakken. De jaarrekening is dan voor het bestuur bij uitstek het rapport waarmee decharge kan worden verleend.

In de wet is vastgelegd op welke wijze de jaarrekening moet worden opgesteld. Het is dan ook belangrijk om hier op te letten. Hier helpen we je graag bij. Hoewel onze jaarrekeningen  voor een groot deel geautomatiseerd en daardoor kosten efficiënt worden samengesteld, doen wij geen concessies aan de kwaliteit, juistheid en leesbaarheid daarvan. Uit de door ons opgestelde jaarrekeningen kun je direct de informatiehalen die voor jou relevant is.

opstellen jaarrekening

Hulp nodig?

Wij begrijpen als geen ander dat jij je het liefst bezig wilt houden met waar je goed in bent, namelijk ondernemen! Laat AXP Adviseurs daarom jouw jaarrekening opstellen. Zo houd je zelf meer tijd over én weet je zeker dat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt. Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*