HÉT ADMINISTRATIE- EN
ADVIESBUREAU VOOR
BIJZONDERE ONDERNEMERS

Wat ons dan typeert, is een combinatie van Amsterdamse bravoure en Rotterdamse directheid. Vandaar ons motto ‘Recht voor je kanis’, maar dat laten wij onze klanten graag vertellen.

01.

AXP Klant

Voor bijzondere, gedreven ondernemers. Ondernemen als een topsport.

Pro-actief, pragmatisch en oplossing gericht

02.

AXP Factor

Wij denken in meer dan cijfers alleen. Dat is dé AXP factor.

Vertrouwen, gedrevenheid en plezier

03.

AXP Medewerker

Heldere doelen en een focus op persoonlijke ontwikkeling

Deskundig, professioneel en vakkundig

Over AXP

In 1999 opende AXP haar eerste vestiging in Rotterdam, onder de naam AXP Accountants en Belastingadviseurs. Het accountantskantoor richtte zich op de brede MKB markt met een focus op de stedelijke ondernemers in Rotterdam en Amsterdam.

Het kantoor groeide hard. In 2006 werd in Amsterdam een tweede vestiging geopend, later gevolgd door New York voor onze internationale sport, – media en entertainmentpraktijk en fotomodellen. Door de jaren heen heeft AXP zich gespecialiseerd in een innovatieve dienstverlening voor specifieke branches en sectoren. De behoefte van de klant staat altijd centraal in onze dienstverlening.

Sinds 2018 draagt ons kantoor de naam AXP adviseurs B.V. en zijn we aangesloten bij zowel het RB (Register Belastingadviseurs) als bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen).
Ons kantoor heeft ca. twintig medewerkers, waaronder administrateurs, MKB adviseurs, aangifte-medewerkers en belastingadviseurs.

Onze dienstverlening en onze klanten

Wij bedienen ruim zeshonderd klanten, actief in uiteenlopende branches. AXP levert een compleet pallet  administratieve- en fiscale diensten aan MKB ondernemers en in het bijzonder DGA’s. Wij begeleiden start-ups, adviseren en optimaliseren gevestigde bedrijven en ondersteunen middelgrote ondernemingen bij de voorbereiding van de wettelijke accountantscontrole of audit. Daarnaast hebben we veel ervaring met overnames, financieringen en herstructureringen.

Verder begeleiden we internationale bedrijven, voornamelijk uit de VS en UK, bij het opzetten van vestigingen in Nederland. Onze pragmatische en oplossingsgerichte dienstverlening onderscheidt zich van de grote advieskantoren, die hoge fees vragen  en daarvoor weinig service bieden.

Onze derde grote adviespraktijk richt zich op creatieve ondernemers, die zowel nationaal als internationaal actief zijn. Dit zijn onder andere artiesten, media- en productiebedrijven, social influencers en organisatoren van evenementen, festivals en grote sportwedstrijden. AXP is met AXPformodels marktleider in administratieve en fiscale dienstverlening aan internationale  fashionmodellen.

Bij AXP werken iedere dag weer ruim twintig gedreven administratie medewerkers, fiscalisten en bedrijfs- en juridisch adviseurs met hetzelfde doel voor ogen: de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Overstappen teveel rompslomp? Wij regelen alles voor u!

Veel ondernemers zijn ontevreden over de dienstverlening van hun administratiekantoor, maar stappen toch niet over naar een nieuw kantoor vanwege de rompslomp die bij de overgang komt kijken. De medewerkers van het nieuwe kantoor kennen u nog niet en hun werkwijze is natuurlijk net weer anders dan dat u gewend was. Misschien raken verkooporders zoek of staat de facturatie te lang stil. Er zijn genoeg redenen te bedenken om niet te veranderen.

Onze ervaringen met het ‘on-boarden’ van nieuwe klanten zijn veel positiever. Iedere nieuwe klant wordt door een welkomstcomité (on-boarding team) bij de overdracht begeleidt. Zij maken u snel vertrouwd met onze medewerkers en onze gebruikersvriendelijke systemen. Probleemloos overstappen, op elk moment!

Wat onze klanten zeggen

Deze bijzondere en gedreven ondernemers gingen u voor!

 • Stefan van der Kuijl
  Een Macbook voor iedereen!
  Macvoorminder verkoopt online tweedehands Macbooks. Via onze website www.macvoorminder.nl, verkopen we alleen recente modellen Macbooks, die ook als nieuw product nog gewoon te koop zijn. Onze modellen zijn niet gerefurbished en hebben meestal nog fabrieksgarantie of Applecare. Dat onderscheidt ons van andere aanbieders.
  Kwaliteit staat voorop
  Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en aflevering van Macbooks bij klanten. Onze klanten waarderen dat enorm. Onze Macbooks zijn niet van nieuw te onderscheiden, maar vaak wel 30% goedkoper dan nieuw in de winkel. Dat is de reden dat onze website behoort tot de websites met de allerhoogste klanten ratings van Nederland.
  AXP ondersteunt ons snelgroeiende bedrijf
  Om zoveel mogelijk tijd te hebben voor onze klanten, zijn onze logistieke- en administratieve processen grotendeels geautomatiseerd. De financiële administratie hebben wij begin 2019 tot volle tevredenheid uitbesteed aan AXP Adviseurs. AXP stelt dezelfde hoge eisen als wij aan klanttevredenheid. Door onze onstuimige groei hebben wij naast administratieve ondersteuning ook behoefte aan strategisch en fiscaal advies. Dat biedt AXP. Wij verwachten dat Macvoorminder de komende jaren in dit tempo kan doorgroeien. En het is heel fijn een partij als AXP bij de hand te hebben die in staat is om met ons die groei verder te realiseren.
  Stefan van der KuijlMac voor minder B.V.
 • Norbert Chevalier
  TIG Sports van Golf tot Formule 1
  Als sportmarketingbureau zijn wij gespecialiseerd in het creëren, vernieuwen en organiseren van grootschalige internationale sportevenementen; zoals het WK beachvolleybal in 2015, WK shorttrack in 2017 en al sinds 2005 het KLM Open. TIG Sports B.V. is één van de partijen die de Formule 1 weer naar Nederland heeft gehaald. Vanaf 2020 organiseren wij de Dutch Grand Prix.
  Fiscale kennis
  Bij het organiseren van grote sportevenementen is het van belang dat onze administratie - en fiscale dienstverlener  kennis heeft van alle facetten van het evenement. Denk alleen al aan alle btw regels met betrekking tot kaartverkoop, sponsoring, subsidies en horeca. Maar ook moeten wij van vergoedingen en verstrekkingen aan vrijwilligers weten of er een belast element in zit voor de loonbelasting.  AXP bezit deze kennis als geen ander. Daarnaast is het fiscaal advies dat AXP geeft altijd toegespitst op onze specifieke situatie.
  Administratie sportevenementen
  AXP ondersteunt ons al ruim 10 jaar met administratieve software. Bij elk groot sportevenement komt er in een korte periode een groot volume aan administratie voorbij. Onze eigen administratieve medewerkers kunnen die stroom administratie snel en efficient verwerken. En zo houden we grip op onze begrotingen en kunnen snel bijsturen mocht dat nodig zijn. Door hun deskundige aanpak en specialistische kennis is AXP voor ons de meest geschikte financiële dienstverlener.
  Norbert ChevalierTig Sports B.V.
 • Rick Engelkes Theaterproducties

  Al 15 jaar verzorgt AXP onze administratieve en fiscale zaken naar volle tevredenheid. Door hun ervaring binnen de theater- en mediabranche geeft AXP deskundig advies en denken actief mee bij de beslissingen die moeten worden genomen. In het advies wat AXP geeft is altijd recht door zee en met het oog op de toekomst. Hierdoor is er een transparante en fijne samenwerking ontstaan. Door de werkwijze van AXP wordt mij werk uit handen genomen en kunnen wij ons focussen op onze hoofdwerkzaamheden namelijk het produceren van theaterstukken.

  Rick Engelkes Theaterproducties
image
https://www.axp.nl/wp-content/themes/solidbox/
https://www.axp.nl/
#0000000
style3
scroll
Berichten laden...
/home/axp/public_html/
#
on
none
aan het laden
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off
Enter your email here
off
off