Over AXP

About Agency

Hét administratie- en adviesbureau voor bijzondere ondernemers

Wat ons dan typeert, is een combinatie van Amsterdamse bravoure en Rotterdamse directheid. Vandaar ons motto ‘Recht voor je kanis’, maar dat laten wij onze klanten graag vertellen.

Bij alles wat we voor klanten doen bij AXP bedenken wij ``levert het onze klant voordeel op?``

Over AXP

In 1999 opende AXP haar eerste vestiging in Rotterdam, onder de naam AXP Accountants en Belastingadviseurs. Het accountantskantoor richtte zich op de brede MKB markt met een focus op de stedelijke ondernemers in Rotterdam en Amsterdam.

Het kantoor groeide hard. In 2006 werd in Amsterdam een tweede vestiging geopend, later gevolgd door New York voor onze internationale sport, – media en entertainmentpraktijk en fotomodellen. Door de jaren heen heeft AXP zich gespecialiseerd in een innovatieve dienstverlening voor specifieke branches en sectoren. De behoefte van de klant staat altijd centraal in onze dienstverlening.

Sinds 2018 draagt ons kantoor de naam AXP adviseurs B.V. en zijn we aangesloten bij zowel het RB (Register Belastingadviseurs) als bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen).
Ons kantoor heeft ca. twintig medewerkers, waaronder administrateurs, MKB adviseurs, aangifte-medewerkers en belastingadviseurs.

Onze dienstverlening en onze klanten

Wij bedienen ruim zeshonderd klanten, actief in uiteenlopende branches. AXP levert een compleet pallet  administratieve- en fiscale diensten aan MKB ondernemers en in het bijzonder DGA’s. Wij begeleiden start-ups, adviseren en optimaliseren gevestigde bedrijven en ondersteunen middelgrote ondernemingen bij de voorbereiding van de wettelijke accountantscontrole of audit. Daarnaast hebben we veel ervaring met overnames, financieringen en herstructureringen.

Verder begeleiden we internationale bedrijven, voornamelijk uit de VS en UK, bij het opzetten van vestigingen in Nederland. Onze pragmatische en oplossingsgerichte dienstverlening onderscheidt zich van de grote advieskantoren, die hoge fees vragen  en daarvoor weinig service bieden.

Onze derde grote adviespraktijk richt zich op creatieve ondernemers, die zowel nationaal als internationaal actief zijn. Dit zijn onder andere artiesten, media- en productiebedrijven, social influencers en organisatoren van evenementen, festivals en grote sportwedstrijden. AXP is met AXPformodels marktleider in administratieve en fiscale dienstverlening aan internationale  fashionmodellen.

Bij AXP werken iedere dag weer ruim twintig gedreven administratie medewerkers, fiscalisten en bedrijfs- en juridisch adviseurs met hetzelfde doel voor ogen: de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

administratiekantoor in Amsterdam en rotterdam voor sport- media en entertainment
administratiekantoor in amsterdam en Rotterdam voor vermogende particulieren en high profile individuals

Overstappen teveel rompslomp? Wij regelen alles voor u!

Veel ondernemers zijn ontevreden over de dienstverlening van hun administratiekantoor, maar stappen toch niet over naar een nieuw kantoor vanwege de rompslomp die bij de overgang komt kijken. De medewerkers van het nieuwe kantoor kennen jou nog niet en hun werkwijze is natuurlijk net weer anders dan dat je gewend was. Misschien raken verkooporders zoek of staat de facturatie te lang stil. Er zijn genoeg redenen te bedenken om niet te veranderen.

Onze ervaringen met het ‘on-boarden’ van nieuwe klanten zijn veel positiever. Iedere nieuwe klant wordt door een welkomstcomité (on-boarding team) bij de overdracht begeleid. Zij maken je snel vertrouwd met onze medewerkers en onze gebruikersvriendelijke systemen. Probleemloos overstappen, op elk moment!