Zakelijke administratie uitbesteden Amsterdam

Zakelijke administratie uitbesteden Amsterdam

Zelf je zakelijke administratie doen, of deze juist uit handen geven? Dat is een vraag die we vaak mogen beantwoorden. Wanneer je kiest voor een ervaren professional kan dat je veel opleveren. Je houdt bijvoorbeeld meer tijd over voor je core business, bent er zeker van dat administratieve processen doorlopen wanneer je ziek bent of op vakantie gaat en je helpt altijd de mogelijkheid om op te schalen of te downsizen wanneer nodig. Bovendien kun je er bij een professional zoals AXP van op aan dat je administratie altijd aan de wet- en regelgeving voldoet. Wil jij je zakelijke administratie uitbesteden aan een vakkundig administratiekantoor in Amsterdam, kies dan voor AXP.

AXP is gespecialiseerd in administratieve en fiscale vraagstukken van onder meer eenmanszaken, stichtingen en BV’s met een buitenlandse moedermaatschappij van administratief en fiscaal advies. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

Contact met AXP

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant als geen anders. Kies je voor AXP, dan kies je voor een proactieve, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak op maat, wat jouw vraagstuk ook is. 

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Voordelen van zakelijke administratie uitbesteden

Jij wilt zeker weten dat alles helemaal correct verloopt en daarom de controle houden over alle bedrijfstaken. Dat is op zich logisch. Zeker wanneer het gaat om je zakelijke administratie. Toch heeft het uitbesteden van de administratie veel voordelen.

Focus op administratie

Als ondernemer is de ene periode drukker dan de ander. Daardoor kan het voorkomen dat je minder tijd hebt voor je administratie met als gevolg dat er onvolledigheden in kunnen sluipen. Wij geloven dan ook dat focus effectiever is dan multitasken. Zo blijft je administratie geordend en je onderneming gezond. Wij zijn gespecialiseerd in het uit handen nemen van administratieve werkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de wet- en regelgeving weten we precies waar we op moeten letten.

Signaleren financiële kansen

Bij AXP bedienen we meer dan zeshonderd klanten die actief zijn in verschillende branches. We brengen voor hen kerngetallen en percentages in kaart die nodig zijn voor een financiële planning. Dat zorgt voor een duidelijk inzicht in je financiële positie. Je hebt dus in één oogopslag je solvabiliteit, investeringsruimte en financiële mogelijkheden in kaart. Belangrijke elementen, waardoor er ook snel is te signaleren waar voor jouw onderneming kansen liggen.

Verder groeien

Kies je ervoor je zakelijke administratie uit te besteden, dan kun je je volledig focussen op jouw kerntaken en bedrijfsdoelen. Tegelijkertijd helpen we je met onze inzichten financiële inzichten te herkennen. Op deze manier kun je stappen blijven zetten en zo je bedrijf laten groeien.

De diensten van AXP

Wat je als ondernemer ook nodig hebt voor jouw zakelijke administratie, wij ondersteunen je graag waar nodig. Je kunt bij ons dan ook terecht voor diverse financiële services zoals:

  • Dagelijkse boekhouding;
  • Opmaken van de jaarrekening;
  • Indienen van fiscale aangiften;
  • Salarisadministratie;
  • Tijdelijke vervanging van interne administratieve medewerkers.

Financiële oplossingen op maat

Wij denken graag met je mee over de oplossing die past bij jouw specifieke wensen als ondernemer. Elke onderneming is immers uniek. Wil jij het opstellen van de jaarrekening uitbesteden, maar de dagelijkse boekhouding wel in beheer houden? Dat kan. We kijken samen met jou waar je behoefte ligt. Van gedeeltelijke ontzorging tot een totaalpakket, bij AXP ben je aan het juiste adres op het gebied van administratieve dienstverlening.

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening in Rotterdam?

Ook je zakelijke administratie uitbesteden aan ons kantoor in Amsterdam? Het team van AXP Adviseurs staat voor jou klaar.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*