Zakelijke administratie

Zakelijke administratie

Als ondernemer is het van belang om je zakelijke administratie op orde te hebben. De vraag is of je dat zelf wilt doen, of het liever uit handen geeft. Wanneer je kiest voor een ervaren professional kan dat je veel opleveren. Zo houd je meer tijd over voor je core business bijvoorbeeld. Ook lopen administratieve processen door bij ziekte of vakantie en kun je sneller opschalen of downsizen wanneer dit nodig is. Misschien wel het allerbelangrijkste: je kunt er bij een professional van op aan dat je administratie voldoet aan wet- en regelgeving. Wil jij je zakelijke administratie uitbesteden aan een vakkundig administratiekantoor, kies dan voor AXP.

Zakelijke administratie Rotterdam

AXP is gespecialiseerd in administratieve en fiscale vraagstukken van onder meer eenmanszaken, stichtingen en BV’s met een buitenlandse moedermaatschappij van administratief en fiscaal advies. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

Contact met AXP

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant als geen anders. Kies je voor AXP, dan kies je voor een proactieve, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak op maat, wat jouw vraagstuk ook is. 

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Voordelen van zakelijke administratie uitbesteden

Wat betreft je zakelijke administratie wil je dat alles helemaal correct verloopt. Daarom vind je het misschien fijn om alle bedrijfstaken onder controle te houden. Toch heeft het uitbesteden van de administratie veel voordelen.

Focus op administratie

Wanneer je minder tijd hebt voor je administratie omdat het een drukke periode is kunnen er onvolledigheden in sluipen. Het is dan ook effectiever om de focus te behouden dan te multitasken. Dat zorgt voor een gezonde onderneming en een geordende administratie. Bij AXP zijn we gespecialiseerd in het uit handen nemen van administratieve werkzaamheden. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de wet- en regelgeving weten we precies waar op moeten letten.

Signaleren financiële kansen

Met meer dan zeshonderd klanten die actief zijn in verschillende branches kunnen wij onszelf een expert noemen op het gebied van zakelijke administratie. Voor deze klanten brengen we kerngetallen en percentages in kaart die nodig zijn voor een financiële planning. Dat zorgt voor een duidelijk inzicht in je financiële positie. Daardoor heb je in één oogopslag je solvabiliteit, investeringsruimte en financiële mogelijkheden in kaart. Belangrijke elementen, waardoor er ook snel is te signaleren waar voor jouw onderneming kansen liggen.

Verder groeien

Kies je ervoor je zakelijke administratie uit te besteden, dan kun je je volledig focussen op jouw kerntaken en bedrijfsdoelen. Tegelijkertijd helpen we je met onze inzichten financiële inzichten te herkennen. Op deze manier kun je stappen blijven zetten en zo je bedrijf laten groeien.

De diensten van AXP

Wat je als ondernemer ook nodig hebt voor jouw zakelijke administratie, wij ondersteunen je graag waar nodig. Je kunt bij ons dan ook terecht voor diverse financiële diensten zoals:

  • Dagelijkse boekhouding;
  • Opmaken van de jaarrekening;
  • Indienen van fiscale aangiften;
  • Salarisadministratie;
  • Tijdelijke vervanging van interne administratieve medewerkers.

Financiële oplossingen op maat

We denken graag mee over de oplossing die het beste past bij jouw specifieke wensen als ondernemer. Elke onderneming is immers uniek. Bij ons kun je ervoor kiezen om de jaarrekening uit te besteden, maar de dagelijkse boekhouding wel in beheer te houden. Samen kijken we naar waar jouw behoefte ligt. Van gedeeltelijke ontzorging tot een totaalpakket, bij AXP ben je aan het juiste adres op het gebied van administratieve dienstverlening.

Ook profiteren van onze administratieve dienstverlening?

Ook je zakelijke administratie uitbesteden aan ons kantoor? Het team van AXP Adviseurs staat voor jou klaar. We hebben vestigingen in zowel Rotterdam als Amsterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam of met ons administratiekantoor in Amsterdam.

Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Amsterdam

+31 (0)20 280 7050amsterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*