Referenties

Neem contact op

Onze klanten aan het woord

We lopen net een stukje harder voor onze klanten dan de rest, en dat merken ze! Dit kunnen wij natuurlijk vertellen maar het is beter om het uit de mond van onze klanten te horen. Daarom lichten we dit graag uit in onze cases.

Macvoorminder

Een Macbook voor iedereen!

Macvoorminder verkoopt online tweedehands Macbooks. Via onze website www.macvoorminder.nl, verkopen we alleen recente modellen Macbooks, die ook als nieuw product nog gewoon te koop zijn. Onze modellen zijn niet gerefurbished en hebben meestal nog fabrieksgarantie of Applecare. Dat onderscheidt ons van andere aanbieders.

AXP ondersteunt ons snelgroeiende bedrijf

Om zoveel mogelijk tijd te hebben voor onze klanten, zijn onze logistieke- en administratieve processen grotendeels geautomatiseerd. De financiële administratie hebben wij begin 2019 tot volle tevredenheid uitbesteed aan AXP Adviseurs. AXP stelt dezelfde hoge eisen als wij aan klanttevredenheid. Door onze onstuimige groei hebben wij naast administratieve ondersteuning ook behoefte aan strategisch en fiscaal advies. Dat biedt AXP. Wij verwachten dat Macvoorminder de komende jaren in dit tempo kan doorgroeien. En het is heel fijn een partij als AXP bij de hand te hebben die in staat is om met ons die groei verder te realiseren. Overweegt u over te stappen naar een andere adviseur, dan kan ik AXP van harte bij u aanbevelen!

Kwaliteit staat voorop

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en aflevering van Macbooks bij klanten. Onze klanten waarderen dat enorm. Onze Macbooks zijn niet van nieuw te onderscheiden, maar vaak wel 30% goedkoper dan nieuw in de winkel. Dat is de reden dat onze website behoort tot de websites met de allerhoogste klanten ratings van Nederland.

Fiscale kennis

Bij het organiseren van grote sportevenementen is het van belang dat onze administratie – en fiscale dienstverlener  kennis heeft van alle facetten van het evenement. Denk alleen al aan alle btw regels met betrekking tot kaartverkoop, sponsoring, subsidies en horeca. Maar ook moeten wij van vergoedingen en verstrekkingen aan vrijwilligers weten of er een belast element in zit voor de loonbelasting.  AXP bezit deze kennis als geen ander. Daarnaast is het fiscaal advies dat AXP geeft altijd toegespitst op onze specifieke situatie.

TIG Sports

TIG Sports van Golf tot Formule 1

Als sportmarketingbureau zijn wij gespecialiseerd in het creëren, vernieuwen en organiseren van grootschalige internationale sportevenementen; zoals het WK beachvolleybal in 2015, WK shorttrack in 2017 en al sinds 2005 het KLM Open. TIG Sports B.V. is één van de partijen die de Formule 1 weer naar Nederland heeft gehaald. Vanaf 2020 organiseren wij de Dutch Grand Prix.

Administratie sportevenementen

AXP ondersteunt ons al ruim 10 jaar met administratieve software. Bij elk groot sportevenement komt er in een korte periode een groot volume aan administratie voorbij. Onze eigen administratieve medewerkers kunnen die stroom administratie snel en efficient verwerken. En zo houden we grip op onze begrotingen en kunnen snel bijsturen mocht dat nodig zijn.

Door hun deskundige aanpak en specialistische kennis is AXP voor ons de meest geschikte financiële dienstverlener.

Rick Engelkes Theaterproducties

Al 15 jaar verzorgt AXP onze administratieve en fiscale zaken naar volle tevredenheid. Door hun ervaring binnen de theater- en mediabranche geeft AXP deskundig advies en denken actief mee bij de beslissingen die moeten worden genomen. Het advies dat AXP geeft is altijd recht door zee en met het oog op de toekomst. Hierdoor is er een transparante en fijne samenwerking ontstaan. Door de werkwijze van AXP wordt ons werk uit handen genomen en kunnen wij ons focussen op onze hoofdwerkzaamheden, namelijk het produceren van theaterstukken.

Hulp nodig?

Bij AXP Adviseurs staan we voor je klaar om je te ondersteunen bij het doen van omzetbelasting aangifte. Wil je wat meer weten over onze diensten? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*