Start-up begeleiding

Neem contact op

Het beginnen van een onderneming is snel geregeld. Met de start-up begeleiding van AXP wordt het nog een stuk eenvoudiger. Wij begeleiden, adviseren en faciliteren ondernemers al ruim twintig jaar bij het verwerkelijken van hun ondernemingssucces.

Startersbegeleiding

Ben je recent een onderneming gestart of wil je dit gaan doen? Dan zal je misschien nog een aantal vragen hebben. Het is tenslotte een grote uitdaging om een nieuw bedrijf te beginnen. Een goede begeleiding is hierbij noodzakelijk. Bij AXP hebben we de juiste kennis en ervaring om starters optimaal van dienst te kunnen zijn.

start-up begeleiding

AXP Adviseurs

Wij verlenen sinds 1999 vakkundig advies met een focus op stedelijke ondernemers in Rotterdam en Amsterdam. Onze adviseurs hebben zich door de jaren heen gespecialiseerd in een innovatieve dienstverlening voor specifieke sectoren en branches. Ruim twintig enthousiaste administratie medewerkers, fiscalisten en bedrijfs- en juridisch adviseurs werken elke dag weer met hetzelfde doel voor ogen: de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

De service van AXP

Wordt de onderneming een vennootschap onder firma, eenmanszaak of besloten vennootschap? Wij helpen je kiezen voor de rechtsvorm die het beste past in de plannen van een startende ondernemer. Hoe kun je optimaal gebruik maken van alle fiscale faciliteiten voor starters en welke rechtsvorm is fiscaal het voordeligst? En hoe zit het met de aansprakelijkheid voor schulden? Hoe kun je als starter kansen benutten en aansprakelijkheid en risico’s beperken. AXP kan al je vragen helder en concreet beantwoorden.

Daar zouden we het natuurlijk bij kunnen laten, maar bij AXP gaan we graag een stapje verder. Geen onderneming, ondernemer of klant is immers identiek. Onze dienstverlening is er volledig op gericht om je te begeleiden van start-up naar een succesvol, stabiel, structureel winstgevend bedrijf, door onze jarenlange ervaring met startende ondernemers.

Bij het ontwikkelen van een eigen bedrijfsformule, de financieringsopzet en automatisering adviseren we je. We zorgen ervoor dat je administratie zo ingericht is dat alle informatie, die voor jou als ondernemer belangrijk is, tegen lage kosten en altijd beschikbaar is.

Hulp nodig?

Ben je benieuwd wat AXP kan betekenen voor jou wanneer je een onderneming gaat starten? Of wil je meer informatie over de start-up begeleiding? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*