Belastingadvies bij AXP Rotterdam

Neem contact op

Belastingadvies in Rotterdam

Elke onderneming is uniek. En daarmee elke belastingsituatie. Als ondernemer weet je als geen ander dat je je belastingzaken op tijd en waterdicht moet regelen. Ons vak is om jou hierin te ondersteunen. Daarom krijg je bij AXP Rotterdam belastingadvies op maat. Onze belastingadviseurs gaan efficiënt en deskundig te werk om jou van doordacht advies te voorzien. Wij geloven dan ook in samenwerking om tot het beste resultaat te komen.

Bij AXP nemen we al jouw administratieve en fiscale vraagstukken uit handen. Van zaken die gerelateerd zijn aan de aangifte vennootschapbelasting, de toepassing van de innovatiebox of het benutten van fiscale verliezen. Kies je voor AXP, dan heb je een belastingadviseur voor het leven. Zelf ontdekken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze vestiging in Rotterdam.

AXP Adviseurs

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op ontwikkeling

AXP besteedt aandacht aan coaching en begeleiding van betrokken en gemotiveerde medewerkers. De medewerkers van AXP zijn fijn in de omgang, stellen het belang van de klant centraal en komen gedane beloften na.

Waarom en waarvoor een belastingadviseur inschakelen?

Veel ondernemers zien op tegen het afhandelen van hun belastingzaken en zoeken daarom hulp van een professionele partner. Over het algemeen brengt het veel rompslomp met zich mee en heb je steeds maar weer te maken met veranderende regels. Ben je zelf niet gespecialiseerd in belastingzaken, dan kan het allemaal best complex zijn. Want heb je alles wel goed ingevuld? En heb je niets over het hoofd gezien? Met het inschakelen van een belastingadviseur in Rotterdam kun je daarom van vele voordelen profiteren, zoals:

 • Tijdsbesparing;
 •  Een correct ingevuld aangifte;
 • Optimaal voordeel van aftrekposten;
 • Altijd een vaste contactpersoon;
 • Direct beschikbaar voor begeleiding en advies.

Belastingaangiften

Wanneer we zeggen dat bedrijven en ondernemers te maken krijgen met diverse belastingaangiften, dan vertellen we je niets nieuws. Zo is er de loonbelasting, inkomstenbelastingomzetbelasting en aangifte vennootschapsbelasting.

Fiscale en juridische vraagstukken zijn complex van aard. De hulp van een creatieve en transparante belastingconsulent is dan ook onmisbaar. Wij zijn goed thuis in fiscaal en juridische ingewikkelde vraagstukken. Ook bijdrijfsopvolging of -overname is een ingewikkeld proces wat in de praktijk soepeler verloopt als er fiscaal op tijd op ingesprongen is.

Wij verzorgen:

 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapbelasting
 • Dividendbelasting
 • Erfbelasting
 • Omzetbelasting
 • Loonbelasting

Belastingaangiften en fiscaal advies: enkele voorbeelden

Kijk je goed binnen de fiscale wetgeving, dan zijn er regelmatig mogelijkheden te vinden om de belastingdruk van vennootschappen te verlagen. Dit geldt ook voor de belastingdruk binnen concernverband en in de relatie DGA-Holding B.V. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de toerekening van kosten en winst op vennootschapsniveau te optimaliseren.

Wat vaak wordt onderkend, is de aangifte inkomstenbelasting. “Die vult de Belastingdienst toch al helemaal in?” is een vraag die we veel voorbij horen komen. Voor particulieren wordt deze inderdaad ingevuld, maar voor ondernemers is dit een ander verhaal. Wanneer je als ondernemer winst hebt uit je bedrijf, dan moet je dit aangeven in de aangifte inkomstenbelasting (winstaangifte). De inkomstenbelasting kent veel specifieke bepalingen en faciliteiten voor ondernemers.

Totaaladvies voor ondernemingen is onderdeel van onze expertise. Wij kijken verder dan de cijfers van vandaag en bereiden ons voor op de cijfers van morgen. Jouw visie als ondernemer staat hierin altijd centraal. Samen werken we naar een ideaalsituatie voor jouw bedrijf.

Belastingadvies nodig?
AXP uit Rotterdam helpt je graag!

Ben je op zoek naar belastingadvies in Rotterdam? Of heb je vragen over één van onze diensten? AXP Adviseurs helpt je graag! Ons adres is Wijnhaven 17, 3011 WH Rotterdam.

Contact met ons administratiekantoor in Rotterdam

+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*