Bedrijfsadvies

Neem contact op

Advies op maat van AXP Adviseurs

Als advies- en administratiekantoor biedt AXP Adviseurs al ruim twintig jaar bedrijfsadvies op maat aan ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces. Wat ons namelijk onderscheidt, is dat wij altijd goed luisteren en lastige vragen stellen, want geen onderneming of klant is hetzelfde.

Elke ondernemer heeft uitdagingen die om een oplossing vragen. Vaak hebben deze uitdagingen te maken met strategische- of tactische keuzes die je als ondernemer voor jouw bedrijf hebt gemaakt. En daar ligt dan ook meestal de oplossing.

AXP Adviseurs werkt volgens een integrale benadering op zowel strategisch- als tactisch niveau bij het ondersteunen van (startende) MKB ondernemers. Wij helpen bij het vormgeven van een lange termijnvisie en -strategie. Daar laten we het niet bij. Bij veel bedrijven bestaat er een kloof tussen het vormgeven en het uitvoeren van de strategie. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat de kloof niet ontstaat, dan wel verdwijnt.

jorrit en patrick

Waarvoor AXP Adviseurs inschakelen

Het eerlijke antwoord is dat je het zo gek niet kunt bedenken. Met het vertrouwen dat we genieten van onze klanten, gaan we in gesprek over de vormgeving en implementatie van strategieën, bedrijfsopvolging, bedrijfsovernames en reorganisaties.

Ons team bestaat uit een mix van bedrijfskundigen, financieel adviseurs, belastingadviseurs en bedrijfscoaches, die samen een expertteam vormen en diverse vakgebieden integreren. Denk aan financieel en fiscaal management, organisatieadvies, governance, commercie, HRM, innovatie, operationeel en tactisch management, en strategische marketing.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, monitoren we wekelijks de voortgang van al onze lopende advies- en coachingstrajecten. Bij AXP Adviseurs zijn we er klaar voor om met je samen te werken en oplossingen te vinden die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Ons aanbod

Bij AXP Adviseurs bieden we coachingstrajecten die gericht zijn op het bevorderen van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het realiseren van jouw zakelijke doelen. Of je behoefte hebt aan leiderschapscoaching, strategische begeleiding of persoonlijke ontwikkeling, we stemmen onze aanpak af op jouw specifieke behoeften en ambities. We zijn toegewijd om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en jouw potentieel volledig te benutten. Met onze coachingstrajecten kan je jouw vaardigheden aanscherpen, zelfvertrouwen vergroten en effectiever leiderschap tonen, zodat je met vertrouwen de uitdagingen van jouw onderneming aangaat.

Zin om een kop koffie met één van de AXP experts te drinken?
Neem gerust contact met ons op.