Bedrijfsadvies, consultancy & coaching

Neem contact op

Advies op maat van AXP Adviseurs

Als advies- en administratiekantoor biedt AXP Adviseurs al ruim twintig jaar bedrijfsadvies op maat aan ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces. Wat ons namelijk onderscheidt, is dat wij altijd goed luisteren en lastige vragen stellen, want geen onderneming of klant is hetzelfde.

Elke ondernemer heeft uitdagingen die om een oplossing vragen. Vaak hebben deze uitdagingen te maken met strategische- of tactische keuzes die je als ondernemer voor jouw bedrijf hebt gemaakt. En daar ligt dan ook meestal de oplossing.

AXP Adviseurs werkt volgens een integrale benadering op zowel strategisch- als tactisch niveau bij het ondersteunen van (startende) MKB ondernemers. Wij helpen bij het vormgeven van een lange termijnvisie en -strategie. Daar laten we het niet bij. Bij veel bedrijven bestaat er een kloof tussen het vormgeven en het uitvoeren van de strategie. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat de kloof niet ontstaat, dan wel verdwijnt.

Bedrijfsadvies, consultancy en coaching bij AXP Adviseurs

Ons aanbod

Naast het geven van bedrijfsadvies en kortlopende consultancy trajecten bieden wij ook coachtrajecten in abonnementsvorm aan.

Wij werken op een structurele – en planmatige wijze samen bij het behalen van jouw doelen. AXP Adviseurs beschikt over abonnementen, waarbij wij één dag per week, per maand of per kwartaal met jou sparren.

Waarvoor AXP Adviseurs inschakelen

Het eerlijke antwoord is dat je het zo gek niet kunt bedenken. Vanuit het vertrouwen dat wij genieten bij onze klant, sparren wij met de klant over de vormgeving en implementatie van de strategie, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername en reorganisatie.

AXP Adviseurs beschikt over bedrijfskundigen, financieel adviseurs, belastingadviseurs en marketeers. Wij brengen als expertteam diverse vakgebieden samen. Denk hierbij aan financieel- en fiscaal management, organisatieadvies, governance, commercie, HRM, innovatie, operationeel- en tactisch management en strategische marketing. Wekelijks monitort het AXP-team de voortgang van alle lopende advies, consultancy- en coachingstrajecten.

Zin om een kop koffie met één van de AXP experts te drinken?
Neem gerust met ons contact op.