Salarisadministratie & HR advies

Neem contact op

Een zorgeloze salarisadministratie via AXP Adviseurs

Heb je een groeiend bedrijf, dan zul je op ten duur extra handen nodig hebben om al je werkzaamheden nog naar behoren uit te kunnen voeren. Daarnaast wanneer je nieuwe medewerkers aanneemt, moet je ook salarissen uitbetalen. Eén van de diensten van AXP Adviseurs is het verzorgen van de salarisadministratie. Voor diverse bedrijven voeren wij de salarisadministratie uit, zodat de ondernemers zich kunnen focussen op hun ondernemerschap.

Het uitbesteden van de salarisadministratie aan AXP Adviseurs

Het uitbesteden van de salarisadministratie aan AXP Adviseurs biedt jou als ondernemer diverse voordelen:

Bespaar tijd en zorg voor je bedrijf door je salarisadministratie aan AXP Adviseurs uit te besteden. Onze experts zorgen voor efficiënte en nauwkeurige verwerking, terwijl jij je kunt richten op groei en strategie. Met onze deskundige ondersteuning blijf je altijd up-to-date met de laatste wet- en regelgeving, waardoor je betrouwbare resultaten krijgt zonder zorgen over fouten of juridische complicaties.

Wil je jouw salarisadministratie uitbesteden? AXP Adviseurs neemt jouw salarisverwerking deels of compleet uit handen. Elke klant heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeftes. De professionals van AXP Adviseurs in Amsterdam of Rotterdam kijken samen met jou naar hoe jouw onderneming het beste ondersteund kan worden.

Maak kennis met onze salarisspecialisten

Maak kennis met Caroline van Heeren of Leslie Besemer, de salarisspecialisten van AXP Adviseurs. Zij verzorgen voor jou een zorgeloze salarisadministratie. Meer weten?

Bel dan naar nummer 085 – 485 45 55. Een mail sturen kan natuurlijk ook: salaris@axp.nl .

Meer weten over onze totale dienstverlening?

NMBRS

Bij AXP Adviseurs benutten we de kracht van Nmbrs, een geavanceerd online HR-systeem dat de salarisadministratie en personeelsadministratie naadloos integreert. Deze gebruiksvriendelijke software biedt niet alleen ons, maar ook jou en je medewerkers altijd en overal toegang tot essentiële gegevens.

Dankzij Nmbrs kunnen we de administratie efficiënt automatiseren, waardoor de kans op fouten aanzienlijk wordt verminderd. Het systeem omvat alle CAO’s en kan volledig op maat worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Het is eenvoudig verlof en verzuim te registreren, het bijhouden van een digitaal dossier en mutaties te verwerken. Of je nu kiest voor een van onze standaardpakketten of maatwerk vereist, met Nmbrs ben je verzekerd van een flexibele en foutloze salarisadministratie.

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.