Starten van een onderneming

Neem contact op

Het starten van een onderneming is snel geregeld. Met de startersbegeleiding van AXP wordt het helemaal eenvoudig. Wij adviseren, begeleiden en faciliteren ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces en dat al ruim twintig jaar lang.

Startersbegeleiding

Ben jij van plan om een eigen onderneming op te starten of heb je dit recent gedaan, dan kan het zijn dat je verschillende vragen hebt. Een nieuw bedrijf beginnen is immers een grote uitdaging. Goede begeleiding is hierbij essentieel. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om starters optimaal van dienst te kunnen zijn.

starten van een onderneming

AXP Adviseurs

Sinds 1999 verlenen wij vakkundig advies met een focus op de stedelijke ondernemers in Rotterdam en Amsterdam. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in een innovatieve dienstverlening voor specifieke branches en sectoren. Elke dag weer werken ruim twintig gedreven administratie medewerkers, fiscalisten en bedrijfs- en juridisch adviseurs met hetzelfde doel voor ogen: de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

De service van AXP

Wordt het een eenmanszaak, vennootschap onder firma of besloten vennootschap (BV)? AXP helpt bij de keuze van de rechtsvorm die het beste past in de plannen van een startende ondernemer. Welke rechtsvorm is fiscaal het voordeligste en hoe kun je optimaal gebruik maken van alle fiscale faciliteiten voor starters?  Hoe zit het eigenlijk met aansprakelijkheid voor schulden? Hoe kun je als starter risico’s en aansprakelijkheid beperken en kansen benutten? Al je vragen worden door ons helder en concreet beantwoord.

Daar zouden we het bij kunnen laten, maar AXP gaat graag een stapje verder. Geen een ondernemer, onderneming of klant is tenslotte hetzelfde. Door onze jarenlange ervaring met startende ondernemers, is onze dienstverlening er volledig op gericht om je te begeleiden van start-up, naar een stabiel, succesvol en structureel winstgevend bedrijf. We adviseren je bij het ontwikkelen van een onderscheidende bedrijfsformule, de financieringsopzet en automatisering.  We richten je administratie zo in dat alle  informatie die voor jou als ondernemer essentieel, altijd en tegen lage kosten beschikbaar is.

Hulp nodig?

Benieuwd wat AXP voor jou kan betekenen bij het starten van een onderneming? Of wil je wat meer weten over onze diensten? Bij AXP Adviseurs helpen we je graag! Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Contact met ons administratiekantoor in Amsterdam

+31 0(20) 280 7050amsterdam@axp.nl
+31 (0)10 492 1075rotterdam@axp.nl

Liever teruggebeld worden?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*