Cultuur, media en entertainment

Neem contact op

Cultuur, media en entertainment

AXP Adviseurs is een administratiekantoor in Amsterdam en Rotterdam, gespecialiseerd in (internationale) dienstverlening voor zelfstandigen en bedrijven actief in de sectoren cultuur, media en entertainment.

Wij verzorgen de (internationale) administratie, belastingaangiften en advisering voor zelfstandigen, zoals musea, theaters, artiesten en musici, dj’s,  maar ook voor bedrijven zoals filmproducenten, muziekuitgevers, theaterproducenten en boekingskantoren.

Ons administratie- en advieskantoor AXP for Models staat speciaal voor fashion modellen opgesteld.

Juist ook beginnend talent is bij ons welkom. De ervaring leert dat in het begin van carrières goed advies heel belangrijk is.

Cultuur-media-en-entertainment

Waarom AXP Adviseurs?

AXP Adviseurs is het kantoor voor echte ondernemers en ervaart al jaren een uitstekende match met de professionals uit de sector cultuur, media en entertainment.  Met onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam kunnen we dan ook vele bedrijven dichtbij en op een persoonlijke wijze adviseren.

Onze werkwijze

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Wij besteden aandacht aan coaching en begeleiding van onze betrokken en gemotiveerde medewerkers. Als team AXP halen we het beste uit jou als ondernemer.

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.