Administratieve dienstverlening

Neem contact op

Administratieve dienstverlening van AXP Adviseurs

Bij AXP Adviseurs is administratieve dienstverlening voor MKB ondernemers één van haar kerntaken. Wij verzorgen administraties voor (startende) eenmanszaken, vennootschappen onder firma, stichtingen, DGA-Holdings en werkmaatschappijen (BV’s) en in Nederland gevestigde BV’s met een buitenlandse moedermaatschappij.  De aanlevering en verwerking  van facturen en bonnen verloopt volledig digitaal. Daardoor houden we de kosten laag en hebben wij meer tijd om je als ondernemer te ondersteunen met diensten die juist waarde toevoegen.

Administratieve-dienstverlening-amsterdam-rotterdam

Uitbesteden is vaak goedkoper dan een vaste boekhouder!

Je kunt je volledige administratie aan ons uitbesteden. Dat doen wij vanuit onze administratiekantoren in Amsterdam of Rotterdam, maar kan indien gewenst ook bij jou op locatie. De klassieke boekhouder is door de moderne boekhoudsystemen overbodig geworden. Ondernemers maken liever op afroep gebruik van een externe boekhouder (of controller) voor de interne controles, belastingaangiften en management rapportages.

Als ondernemer zul je ervaren dat de kennisorganisatie achter onze medewerkers meer rendement oplevert en minder kost dan een boekhouder in loondienst! Maar ook voor de tijdelijke vervanging van interne administratieve medewerkers kun je bij ons terecht. Wij werken systeem-onafhankelijk. Dat wil zeggen dat wij bekend zijn met de meeste administratie software, zoals Twinfield, Exact en Moneybird.

  • Uitbesteden van administratie is vaak goedkoper dan een eigen administrateur
  • Onze medewerkers houden je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in jouw branche
  • Onze medewerkers zijn snel inzetbaar als je tijdelijke vervanging zoekt bij afwezigheid van een boekhouder vanwege ziekte of vakantie

Management­informatie

Managementinformatie is voor elke ondernemer van levensbelang. Daarom richten wij elke administratie op maat in, afgestemd op de (strategische en operationele) informatiebehoefte van onze klanten. AXP heeft altijd voorop gelopen met het toepassen van innovatieve softwaretools en bijvoorbeeld het gebruik  van XML koppelingen voor het verzamelen en verwerken van administratieve data. Informatie is daardoor snel en tegen lage kosten beschikbaar, anytime.

Salaris­administratie

Eén van de diensten van AXP Adviseurs is het verzorgen van de salarisadministratie. Voor diverse bedrijven voeren wij de salarisadministratie uit, zodat de ondernemers zich kunnen focussen op hun ondernemerschap.

AXP administratiekantoor Rotterdam en Amsterdam

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.