AXP Rotterdam

Neem contact op

AXP Adviseurs Rotterdam

administratie | fiscaal advies | bedrijfsadvies

AXP Adviseurs heeft in 1999 haar eerste administratiekantoor geopend in Rotterdam. Later volgden er wegens groei en succes nog een administratiekantoor in Amsterdam. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerd kantoor op het gebied van innovatieve dienstverlening voor specifieke sectoren en branches. In onze dienstverlening staan de wensen en behoeften van de klant centraal. We leveren een compleet pakket van administratieve- en adviesdiensten aan MKB ondernemers en in het bijzonder DGA’s.

AXP Adviseurs B.V.

Wijnhaven 17
3011 WH Rotterdam

Email: rotterdam@axp.nl
Telefoon: +31 (0)10 492 1075

Laat je terugbellen door één van onze specialisten

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Geschiedenis Wijnhaven

De vestiging van AXP Adviseurs in Rotterdam bevindt zich op een zeer bijzondere locatie. De Wijnhaven is een haven in het centrum van Rotterdam. De Wijnhaven is gegraven in 1613 als onderdeel van de aanleg van de Waterstad, het gedeelte van Rotterdam tussen Schielands Hoge Zeedijk en de Nieuwe Maas. De Wijnhaven is verbonden met de Oude Haven en de Leuvehaven. Aan de Wijnhaven staan het Witte Huis en het Mariniersmuseum. Het Witte Huis (1897-1898) was de eerste wolkenkrabber van Rotterdam. Het wordt door sommigen ook als eerste wolkenkrabber in Europa beschouwd. Over de Wijnhaven loopt de André van der Louwbrug. Aan de haven liggen de Maasboulevard, Boompjes, Wijnhavenpunt, Scheepsmakerskade en de Wijnkade.

Kantoor Rotterdam

De historische bebouwing rond de Wijnhaven is verloren gegaan bij het bombardement op Rotterdam van 14 mei 1940. Alleen de oostkant van de Wijnhaven bij het Witte Huis is toen gespaard gebleven. Het Witte Huis werd niet geraakt tijdens het bombardement in mei 1940, maar liep wel schade op door granaatscherven en kogels. Het gebouw werd in de jaren negentig van de twintigste eeuw zoveel mogelijk teruggebracht in de oorspronkelijke staat. Midden in het haven tegenover het Witte Huis staat een vierkante toren met een wachthuis.

Na de tweede wereldoorlog is het gebied volgebouwd met kantoorruimten en woongebouwen. Vanaf eind jaren tachtig probeert de gemeente er een aantrekkelijk woongebied van te maken. De transformatie van het gebied leidt tot verdichting van de binnenstad. Alle functies worden gemengd, waardoor er een aantrekkelijk mix van wonen, werken, winkelen en uitgaan is ontstaan.

Onze werkwijze

Persoonlijk

Wij kennen en begrijpen de klant. Wij zijn proactief, pragmatisch en oplossingsgericht.

Coachend

Wij delen informatie, gaan met elkaar in gesprek en halen het beste uit jou als ondernemer naar boven. AXP denkt meer dan in cijfers alleen en zet nét dat stapje extra. En dat merken onze klanten.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Wij besteden aandacht aan coaching en begeleiding van onze betrokken en gemotiveerde medewerkers. Als team AXP halen we het beste uit jou als ondernemer.

Ben jij een echte ondernemer?
Dan pas je bij ons.